Upzone.

Klicka på länken och kolla på filmen. Detta gjorde jag igår. 11 meter upp i luften.


http://www.upzone.se/

Munhygien hos en katt.

När min söta kollega Soffans katt Tyson fick problem med tänderna, skrämde hon mig lite med hur många katter som drabbas av just tandproblem. Genast kilade jag till affärn och inhandlade kattgodis som är bra för tänderna. När jag kom hem och tittade på förpackningen undrar jag dock om tillverkarna någonsin har träffat en katt.

Titta på bild 1. Jag tycker att det var lite gulligt att de var formade som tänder (iofs är de, som lillasyster påpekade, formade som människotänder och inte katt-tänder). I vilket fall som helst inte så dumt men tanke på att det ska vara tydligt vad de är bra för - tänder!


Titta på bild 2. Who are you kidding? Vilken katt äter de där godisarna så att de hamnar så som på bilden? Är de dumma i huvudet eller är det vi som köper dem som är det?
Det är frågan!


Bild 1
Bild 2

Helén.

Livet är så jävla orättvist. Helén, härliga Hölén, som stoppar partycrackers i öronen för att se ut som Shrek, som härmar kåta Gun så bra att jag blir generad, som alltid lyssnar intresserat på mina föreläsningar om Bubblan, som peppar mig i mina försök att springa, som fixar gardiner på jobbet, som är min rosa soulmate.

VARFÖR I HELA HELVETE SKA DET VARA SÅ SVÅRT FÖR HENNE ATT FÅ ETT BARN??

Jag är så inihelvete arg på den som bestämmer det här om vem som ska få barn och inte. Byt ut den personen och låt Helén få en liten knodd.
N U.

Min kära sambos logik.

Igår innan läggdags.

Jag: Är dörrarna låsta?
Sambo: Det ska de vara.
Jag: Jaja, men ÄR de låsta?
Sambo: Det hoppas jag.
Jag: -

Vad svarar man på det liksom? Antingen är de låsta eller så är de inte låsta! Jag vet redan att de SKA vara låsta och att HOPPAS att de är låsta känns lite jobbigt när man ska gå och lägga sig.Ibland förstår jag mig inte på den mannen. :)

Hem ljuva hem?

På senaste tiden har jag ifrågasatt varför vi egentligen köpte hus. Det har krånglat med vattentryck, proppar, svampar i taket, mossa i gräsmatta och huttan bluttan blä. Pengarna bara flyger sin kos och det finns alltid något att göra!


Idag fick jag dock tillbaka mina svar på varför vi köpte hus. Jag satt på vårt stora trädäck, i solen, det var varmt och skönt. Bubblan satt bredvid mig. Koltrastar och bofinkar sjöng för mig, på avstånd hördes en motorsåg och tågets sus.. Ah, vilken lycka. Jag satt där och bara njöt, av värmen, stillheten, frisk luft och fågelsång, det var underbart. Detta är min anledning till varför jag har valt att bo där jag bor och det är värt varenda krona och varenda svettdroppe.


Idag är jag lycklig. 
Nu så.

Den här veckan går det bättre. Kort dag igår på jobbet och resten av veckan LEDIGT! Fler såna här veckor!

Förra helgen var ju storasyster och hälsade på, några glimtar av vår helg kommer här!
Mycket mys med Bubblan blev det
En tur till Liseberg
Mer mys med Bubblan
Å så lite shopping på K-Land
När Storasyster åkt hem så åkte vi och köpte en kamin. Han som sålde kaminerna hade också jättestora kossor, de var dock ej till salu.
Over and out.

Dålig vecka med bra slut.

Jag har haft en dålig vecka med ett superbra slut!
Anledningen till dåligheten är att det hänt mycket på jobbet. När människor mår dåligt har jag svårt att släppa det när jag går hem, trots att jag försöker. Det har också varit mycket hemma med hus, reparationer och pengar. Ibland verkar det som om alla jobbiga saker liksom hopar sig. NU verkar det dock gå åt rätt håll.
I fredags kom min storasyster hit och vi har haft en superkul och mysig helg. Vi har sjungt sing star, gått skogspromenader, matat hästarna, varit på Liseberg med sötaste lillasyster + pojkvän, haft filmkväll och varit o shoppat i Knalleland. En fullspäckad men rolig helg! Det bästa var nog när storasyster vann stjärnvinsten på Liseberg i form av en jättestor och söt anka! :)
Känns som om det kommer att bli bättre och bättre nu!

Att springa.

Jag är inte en springperson. Det är jobbigt, tråkigt och framförallt jobbigt. Jag började springa för att min kondition var usel och för att det är ett smidigt sätt att träna och gå ner i vikt. Nu springer jag 3 gånger i vecka och mitt mål är att bli beroende av det. Och tro det eller ej men det börjar komma smygande. Det känns inte som ett straff att ta på sig skorna och sticka ut på en runda, det är fortfarande inte roligt men ibland är det lite trevligt att springa i skogen och känna att man orkar. Idag var dock en dålig springdag. Var helt seg i kroppen, trött och fortfarande mätt efter tacos men jag tog på mig mina nya (!) springskor och stack iväg. Besviken konstaterar jag dock att mina skor inte är så bra. Kramp på undersidan av foten, från stortån till hålfotens slut. Inte skönt att springa med det. Dessutom fick jag håll så fort jag försökte springa snabbare än snigelfart. Nej, ingen bra runda. Ska reklamera skorna och be dem fixa dem, jag vet att de kan göra det, det är bra service där jag har köpt dem, problemet är bara att jag ska komma dit nån gång!


Annars har dagen spenderats utomhus. Först i djurparken men lillasysteryster och bihang och sedan hemma i trädgårdsmöblerna :) Mycket, mycket trevlig dag!!

Fina men inte så bra som jag hade hoppats!
Söt liten gres på djurparken!
Passade på att köpa träller (träskor) på Harald Nyborg också.

Fest!

Hjälp vilken fest det var igår! Så fantastiskt roligt!! Jag så glad att jag har såna underbara vänner i mina kollegor..om ni förstår? Fest hemma och sedan utgång och DANS! Jäklar va jag dansade! Det är ju så fantastiskt roligt att dansa!! Sambo och jag åkte hem med bussen kl. 02.45 och kände oss som värsta pensionärsparet bland alla 18-åringar. Den dryga kilometern som det är hem från busshållplatsen kändes vääääldigt lång.
Vi hade innan vi åkte släppt ut Bubblan. Sambo hade nämligen tänkte ut att eftersom Bubblan aldrig vill gå in när vi ropar på henne, typ runt 22, så skulle hon få prova att vara ute längre och gå in med oss när vi kom hem. Problemet var bara att det kom ingen Bubblan trots rop, visslingar och ficklampor. Vi fick gå och lägga oss utan att Bubblan var inne....åh, så jobbigt det var! Tur att jag var dötrött och lite full, annars hade jag aldrig kunnat somna. Vaknade dock klockan 8 och fick sån megaångest över Bubblan att jag masade mig upp ur sängen (efter ca 4 timmars sömn) tog på mig min morgonrock och gick ut och visslade på henne och - vips! - så satt hon där på altanen. Då kunde jag ju inte gå och lägga mig igen utan var tvungen att mysa med henne i soffan i två timmar. Sen gick jag och la mig och sov till 12.30 :) Väääääldigt längesedan jag sov så länge kan jag meddela!Summa summarum - very lyckad fredag!!

RSS 2.0