Uppföljning nyårslöfte.

Hur går det egentligen med mitt nyårslöfte? Jo, vet ni vad, det går faktiskt ganska bra! Jag tänker mycket och känner efter mycket innan jag gör något. Jag slår inte undan jobbiga tankar utan tar emot dem, reflekterar och hanterar dem. Jag har inte tvingat mig igenom ett enda träningspass utan gjort det jag tyckt varit kul. Jag har valt bort TV:n för pyssel rätt många gånger och kännt att det var rätt val. Jag har gått ut i skogen och lyssnat på tystnaden (bästa som finns typ).

Jag hör ju själv hur pretto, präktigt och självbelåtet detta låter men det är inte menat så. Jag menar bara att det funkar för mig. Jag kan känna mig lycklig en vanlig tisdag nu. Det fanns inte på kartan för två månader sedan. Jag får inte panik om det händer något oväntat på jobbet. Jag kan lämna nästan allt jobb på just jobbet och min själ är mer rofylld än på länge.

Rent praktisk så har jag gjort följande: återupptagit yogan, börjat spela volleyboll, gått promenader som inte varit fokus på kondition, valt bort dålig TV, tänkt på vad jag ätit (utan att på ngt sätt vara speciellt strikt), tänkt på mig själv när jag ska ta ett beslut och suttit mycket framför kaminen.

Jag hoppas att jag kan hålla i det här nu!


RSS 2.0