Tvätt.

Var precis och hämtade in nytvättade kläder från torkvindan. Kalla mig knäpp men finns det något som doftar ljuvligare än nytvättade kläder som har torkat i solen sken och vindens bris??

Tights.

Nu har jag och mina nyinköpta tights varit ute och sprungit. Jag var tveksam till om jag verkligen kunde visa mig utanför dörren i tights men det gick bra. Jag ser inte klok ut nånstans.. som en liten stoppad prinskorv men jäklar va skönt det var. En helt annan känsla. Och bra gick det också. Var ute i totalt 60 minuter och sprang i 50 minuter! 50 minuter!! Det är rekord för mig! Helt fantastiskt! Visserligen fick jag gå i en uppförsbacke och stanna och fråga om vägen en gång men ändå! Jag är så glad, så glad!

Nu ska jag baka tårta- kalas imån!!
Nej, ni får inte de en bild på mig i tights.... spelar ingen roll hur mycket ni tjatar! ;)

Frågan lyder!

Jag och Sambo ska snart ge oss iväg på en liten cykeltur. Vi har inte cyklat sedan vi flyttade hit vilket är ca 4-5 månader sedan.

Den stora frågan lyder dock:
Var är min cykelnyckel????Se hela bilden5200 steg.

Ja, att fixa till det lilla landet nedan gav mig 5200 steg och vips så kunde jag slappa i soffan resten av kvällen! Tack så mycket!

Nej, det är inte färdigt än men jag har grävt upp det och "satt om" stenarna. För en trädgårdsrookie som jag så tycker jag inte att det ser så pjåkigt ut faktiskt. 
Nä, nu ska jag ropa in mannen från garaget och så ska det göras..... TACOS! :) Mums!!

Kvällsunderhållning.

Igår kväll när Sambo och jag gått och lagt oss och sagt godnatt så hör jag plötsligt hur Sambo förskräckt drar efter andra och sedan utropar: "Jag har glömt att packa min gympapåse!".

"Gympapåse?", frustar jag av skratt. "Hur gammal är du? 9?"

"Jaja", muttrar Sambo, snart 30 jordsnurr.


Nu minsann!

Idag blev planteringsbordet färdigt och jag har planterat blommor så jorden har sprutat!

Först var vi ju dock tvungna att städa vilket var dötrist men sen fick man gå ut i solen och bli lite glad. Vi har också varit långt ute på landet och beställt en gammal järnkamin. Den kommer att bli så fin i vårt lilla hus. Han som fixade kaminerna hade 5 st highland kettle kor, varav en bautatjur. Han var skitstor och lite läskig men enligt hans husbonde så var han snäll.
Jaja, så här har jag haft det idag!!
Det omtalade Bordet
Da table!
Igen, fast med mina fina redskap.
Bubblan kollar läget, allt ok, rapporterar hon.
Förberedelse.
Blommor i balja.
Blommor i kopp.

Tjohej, tjohoo...

... här gungar en ko. Va kul att vakna 07.10 en lördagsmorgon. Nu måste jag ju hitta på ngt att göra! Funderar på om jag ska ut och springa en sväng? Solen skiner och himlen är blå så bättre än så kan man ju knappast få. Haha, ett litet rim fick jag visst till.

Igår (efter min impulsshopping) målade jag det slutgiltiga lagret på mitt bord. Nu ska det alltså bara torka och sedan ska jag (vi) skruva fast skivorna och sen är det KLART! :) Jösses, vad jag ska plantera då alltså!
Först måla.
Sen vila....

Oops, råkade visst köpa en ny väsk

3d7c299b08708b85fb6facddf03be6f0.png

Oops, råkade visst köpa en ny väska. Det gick bara inte att motstå! Fullkomligt underbar!


Bra beslut.

Jag har många gånger ifrågasatt vårt (mitt) beslut att inte ha vår katt Bubblan i sängen. När vi går och lägger oss så stänger vi dörren och Bubblan går och lägger sig i sin fåtölj. Det var fruktansvärt de första nätterna när hon jamade så ynkligt utanför dörren... speciellt när hon var så liten och söt! MEN idag är jag väldigt glad att vi (jag) tog det beslutet. Idag hade nämligen Bubblan med sig en fästing in!!! Den hade inte satt sig på henne utan kröp omkring glatt i pälsen när jag råkade hittade den. BLÄÄÄÄÄÄ! Alltså, jag gillar inte spindlar och insekter men jag klarar av dem om jag måste... men fästingar.. hu! De är äckligast av alla!! De är så små och kan krypa runt på kroppen utan att man märker det och sätta sig var som helst och äta på mig!! NEJ! Äckelpäckel!

Summa-summarum: Glad över vårt (mitt) beslut! :)

RSS 2.0