Aouch.

Usch, det där tråkliga corepasset som jag inte berättade om var iaf effektivt för magen. Har sån jävla träningsvärk att jag inte vet hur jag ska sitta för att det inte ska göra ont. Men, tänker jag, då gjorde det ju ngn nytta. Tråkigt men effektivt liksom...

Idag är Sambo inte hemma och jag håller på att tvätta och gissa vad? Tvättmedlet är snart slut. JAG HATAR NÄR DET BLIR SÅ! Det är så jävla pissigt att behöva krypa ut mysisarna, göra sig "anständig" och gå och köpa tvättmedel.

Jaja, jag kan ju också meddela att jag har blivi lite beroende av tradera. Det är så himla spännande med auktioner! :) Än så länge har jag mest köpt knappar för typ 12 kr och sådär men om jag inte passar mig är jag snart ruinerad. Då får alla i min familj knappar i julklapp.

Nä, det är väl bäst att käka lite frukost så att jag kan gå och köpa tvättmedel...grrr...

Egentligen.

Egentligen skulle detta inlägg handla om det fruktansvärt tråkiga träningspass jag just har genomlidit. Men sen tittade jag lite på rosa bandet galan och då kändes det så futtigt. Såg på inslaget med mannen vars fru hade fått bröstcancer och dött, vars yngsta dotter hade fått bröstcancer och dött och vars mellandotter just nu hade cancer och genomgick behandling. Det var bara den äldsta dottern som inte bar på cancergenen. Så himla sorgligt, det gör ju ont i hjärtat!!

Jag är så glad att min lilla mamma besegrade cancern men oron finns ju där såklart... Tänk om den kommer tillbaks? Tänk om någon av mina systrar får det? Tänk om jag får det? Det är ju inte så att jag tänker på det varje dag men ibland så funderar jag på det. Jag försöker vara glad och ta vara på livet men ibland glömmer man bort att vara tacksam för det man har.

Så nu ska jag gå och vara tacksam för att jag har ett underbart liv....och kanske sticka lite! :=)

Fegis.

Ja, jag är en fegis, en skrämsen liten skit, en darrande liten hare... Jag kan inte titta på skräckfilmer. Punkt och slut. Jag blir rädd, kan inte sova och får mardrömmer - alltså tittar jag inte på skräckfilmer.

Min kollega Soffan såg en jätteotäck film häromdagen och hon kan inte sova om nätterna nu. Hon berättade att den handlade om ett hus som det händer massa otäcka saker i om nätterna. Jaha, sa jag lite kaxigt, det lät ju inte så otäckt MEN då berättade hon följande. I en scen blir paret som bor i huset frustrerade över att de inte vet vad som försiggår i huset om nätterna så då häller de ut mjöl på golvet för att se om det blir fotspår. På morgonen när kvinnan vaknar så ser hon ett par stora fotspår med bara tre tår som har stannat precis brevid invid hennes säng!! Som om ett stort monster har stått och tittat på henne när hon sov och funderat på vad det ska göra med henne! Usch, det är så obehagligt att jag mår lite dåligt nu när jag skriver om det!!

Så nu kommer jag säkert inte kunna sova inatt....och det är bara Soffans fel!! ;)


Bilder?

Hm... bilder från kvällen? Well, alla bilder som verkade bli så bra just när jag tog dem är så suddiga. Jag förstår inte. Den bästa bilden från kvällen är den nedan, så jag antar att den får sammanfatta kvällen!

Fååååååååååååååååår!!! (eller ko)



Party!

Eller partey som en viss "känd" bloggerska skulle ha sagt. Igår var det minst sagt fest iaf. Vi var hos kollegan Azad som hade inflyttningsfest. Det var dans, drinkar, lekar, mycket prat och en aning drama.

En av höjdpunkterna under kvällen var när söta Soffan skulle förklara en lek och i sitt lite onyktra tillstånd hade svårt att få till båda ord och sammanhang.

En annan höjdpunkt var när Emma och jag busade till det och smög in en Take That låt i spellistan. Tyvärr fick det inte den uppskattning vi hade hoppats på men E & jag hoppade glatt runt och sjöng med i "Come on, come on, come on, come on, Take That and Partey, come on, come on, come on, come on TAKE THAT!" (Ja, för ungeför 15 år sedan älskade vi TT)

Dramat under kvällen bestod av ett missförstånd - så dumt!! Stackars Henrik, som är en snäll och förstående människa, drev med fördomar och rasism och blev totalt missförstådd av en kollega och där var dramat igång. Jag vet inte riktigt hur det slutade men jag tror att läget var "okej" efter några timmar.

Igår fick jag också veta hur oerhört bra jag är. Soffan vinkade till sig mig och deklarerade så tydligt hon kunde att "du är så himla bra!". "Jaha, på vadå?", frågade jag lite snopet. "Alltså, du är bara så bra!", fick jag som svar igen. Jag tog det till mig och la i min självförtroendebank, det gäller ju att suga åt sig när man får såna komplingar, onykter eller ej! :)

Runt kl 12 åkte vi ner på stan och gick till Grand. Där var det dålig musik, trångt, människor med dålig självinsikt men trevlig barpersonal. Vi dansade på till den dåliga musiken och hade rätt kul trots alla minusposter. Soffan såg vi dock inte röken av och Henrik skrämde vakten och höll på att inte få komma in. :)

Klockan 2 var jag trött och ville åka hem men då började DJ:en helt plötsligt spela "bra" låtar, typ "I´m in the right type of mood" och "Mr Vain". Men tio över två gav Helén (som enligt Soffan är så jävla snygg och sexig) och jag upp och jag åkte snålskjuts med henne och hennes man hem - tack!

Jag mår oförskämt bra idag och ska snart åka iväg och käka brunch - MUMS (som den där Hollywoodfrun säger).

Jag kanske kommer på fler roliga saker som hände under kvällen och kanske blir det t.o.m någon bild men först BRUNCH!! :) 




Lördag.

Tjohooo! Lördag idag och ikväll är det fest. Har redan hunnit med så mycket att jag inte riktigt vet hur jag ska orka partaja men det ordnar väl sig... Jag har packat en flyttlåda, vi har städat, jag har gått en lång promenad, samtidigt som vi/jag har tvättat och lekt med katten! :)

Herregud, va duktig jag är ibland alltså! ;)

Nu ligger Bubblan på musmattan med blickan fastnaglad på mina händer som flyger (hrm) över tangentbordet! Jag inväntar en attack... :)

Nu blir det dusch och sedan mat - mums!


Fredag!

Jaaaa!!!

Finally fredag och snart fredagsfika här på jobbet.

Just nu känner jag så här:

http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8

(tänk Cameron Diaz i Charlies änglar)

Angående den där badmössan.

För ett tag sedan fick jag ju en badmössa av min kära Sambo. Well, det visade sig att han hade en tanke med den. Idag när han kom hem fick jag först jättefina rosa rosor men inte nog med det, jag fick även en spaweekend på VANN. Jippieyey! En hel helg ska vi bada, basta, äta, meditera (eller kanske inte), sova i lyxiga sängar, äta igen och bada ännu mer. Jag kommer att se ut som ett russin på söndagkvällen men vem bryr sig??

Oh, det ska bli så mysigt!! Nu kommer vi ju ha fullt upp med flytt och grejer men vi ha planerat att runt februari när det är riktigt mörkt, kallt och jäkligt, DÅ ska vi åka dit och mysa i värmen. Åh, vad jag ser fram emot detta!!

I löv ju Sambo, du är bäst!!




Fröken Präktig.

Nej! Katten ska inte sova i vår säng, tyckte jag bestämt när lilla Bubblan kom in i våra liv. Jag hade läst (naturligtvis) att det är bra för "andningsorganen" att få en paus eftersom de måste jobba mer när det är massa päls och bös i luften hela tiden. Ytterligare en anledning var att när en katt är ute så vet man inte vad de gör. De kan gå i kobajs eller hundkiss och äta råttor och sen kommer de och gosar ner sig i våra lakan = bläää!

MEN (som Tony Irving säger) vad Fröken Präktig inte hade tänkt på är att det är väldigt mysigt att ha en liten Bubblan i sängen när Sambo är bortrest. Så där låg jag igår, ensam i min stora säng, drömmarna blandas med rädsla...öh..oj, förlåt kom visst in på ett sidospår. Ja, iaf så låg jag där och kände mig ensam och visste att utanför stod en underbart söt (och varm) liten kattunge med stora bedjande ögon...

ÅNGRADE JAG MIG DÅ????

Ja, lite...


Scrub.

Jag har konstiga fötter som gör ont mer eller mindre hela tiden. De är speciellt onda om jag springer eller går mycket och eftersom jag har börjar springa några gånger i veckan nu så blir de lite onda. MEN jag har kommit på, inte botemedlet, men väl en stor förbättrare! Fotscrub! Det är helt underbart skönt att skrubba små fossingarna i duschen. Sen tror jag också att det är bra för ett allmänt välmående, har för mig att det sitter många såna där braiga punkter under fötterna.

Så nu har jag sprungit, duschat och skrubbat och sitter i mina mysisar och mår bra!

Wunderbar!!


Gbg.

Idag gick jag upp kl 07.45 för att åka till Gbg kl 08.54... Zzzzz....

Well, Sambo gick så snällt upp och skulle skjutsa mig till stationen MEN vet ni vad som hände?? När vi står i en stor vägkorsning och väntar på grönt ljus - BANG! - så krockar TRE bilar mitt framför ögonen på oss. Jag hoppar ut ur bilen med puls 200 och ont i magen. En man har redan hunnit fram och ringer 112 så jag skyndar fram till bilhögen. Två bilar är helt smaschade och en lite tillbucklad där bak, i den ena bilen sitter 2 personer som inte kommer ut men alla verkar "okej", inget blod eller benpipor som sticker ut iaf. Fy fasiken va otäckt det var!! Vi väntade till räddningspersonalen kom (vilket gick extremt fort) och sen fortsatte vi vår färd till stationen, något skakade. Jag hann med mitt tåg men shit va skakis jag var under resan till Gbg - hua!

Väl i Götet så träffade jag lillasyster och vi gick på shoppingtur. Det var som vanligt mycket roligt och mysigt och vi åt god lunch på vårt favvoställe. Jag ville bestämt gå till Monki för att jag har sett så mycket fina kläder därifrån i tidningar och så. Men när vi kom dit var det så rörigt och jobbigt att lillasyster diskret viskar "Det känns som om vi har kommit till något hemligt smurfland", så då gick vi därifrån.

Nu är jag hemma igen och jag och Bubblan surfar och bloggar lite. Snart blir det bad och sedan mys i soffan - skööööön lördagkväll, alltså!

Tooodeeeeeels!

Promise.

Alltså, jag lovar att fredagar är längre än alla andra dagar. Iaf fram till klockan 16 så går tiden dubbelt så långsamt.

Ikväll ska jag och Sambo till S & A och spela spel!! Åhh, det ska bli så kul!! I löv spela spel.. Men det är ju massa timmar kvar tills dess! :(


Tick.....tack......tick..........................tack.....................................

Survivor.

JAAAAA!

Jag överlevde med nöd och näppe.

Har nu ont i fötter, knän, lår, rygg och rumpa. De två sistnämnda är nog dock sviter ifrån ridningen.

Det var ingen rolig springtur men nu är det gjort så nu ska jag bara titta på TV och slappa och vika tvätt... Yej.. ;)


Känn pepp.

Nu sitter jag iförd underställ och springkläder och väntar på den där åh-nu-vill-jag-ut-och-springa-känslan...

...

Konstigt, den kommer inte?

...

Hm, kanske om jag äter en kaka först?

...

Åh, hittade precis en liten ficka på mina träningsbyxor - så praktiskt.

...

Hm.

...

Nähä, jag får väl ge mig ut utan den där känslan.

Återkommer eventuellt med resultat om jag överlever... Ska springa en "lång" runda på hela 4 km...

Wish me luck!

Grampa

Såg på Simpsons för nån dag sedan, avsnittet då Grampa blir kär i Marges mamma... Iaf så sa han en så rolig mening att jag var tvungen att ställa ifrån mig glaset och lägga mig i soffan och tokskratta i en halvtimma eller så... och här kommer det:

"I'm gonna smooch her like a mule eating an apple!"

Är det inte underbart?? :)


Dålig morgon?

Om det första man tänker när man vaknar är "när får jag gå och lägga mig igen?", är det början på en dålig dag?


Helgen.

Hejhopp va snabbt den här helgen försvann. Vill inte alls jobba imån och har dessutom ont i huvudet och är trött. Har börjar packa inför husflytten - jävlar va mycke saker jag har! Jag blir så trött på mig själv ibland! Men det är bra att flytta massa saker rensas bort och "nya" saker hittas. :)

Nä, kanske lite SATC nu innan sängen väntar...

Bubblan hos veterinären.

Ja, idag när jag kom hem från planeringsdagen med jobbet och endast ville lägga mig på soffan i mina mysisar och titta på TV så hade Sambo bokat tid hos veterinären för att vaccinera Bubblan. Det var iofs bra för vi var tvugna att göra det nån gång snart ändå så vi packade in Bubblan i buren (eller hon packade snällt in sig själv) och sen åkte vi. När vi hämtade henne för två veckor sedan och åkte hem med henne i bilen i 2 h var hon tyst som en mus, det var hon inte idag. Mjau, mjau, mjaaaaaaaoooooiiiiii, vad synd det var om lilla Bubblan, tyckte hon iaf. Väl hos veterinären gick det fort. Den lite bögiga mannen som tog emot oss kollade snabbt och proffsigt hjärta, öron, ögon och mun och sen en liten spruta i nackskinnet - klart! Hon var så duktig lilla missen, sa inte ett pip när hon blev stucken med sprutan och inte verkade hon vara rädd heller. Det enda jobbiga var att vi var i samma rum där vi i våras var tvungen att avvliva våran lilla kaninis. Tårarna var inte långt borta när jag kom in i rummet men försökte att inte tänka på det så mycket. Jobbigt ändå dock... Hemfärden var ungefär likadan som ditresan, hon sjöng så fint för oss hela vägen. Tur att det inte är så längt till veterinären. :)

Nu blir det fredagsmys - tacos till mig och Sambo, leverpastej till Bubblan!

Man blir trött av att åka till veterinären.

Ät inte...

.. kokt lax med gårdagens lite hårda penne pasta, keso, oliver och sweet chilisås... Det är nämligen inte gott.


Sexbutik och frisör.

När jag åker till jobbet så cyklar jag förbi en erotikbutik. Nu kanske ni tror att jag bor i värsta slummen men så är inte fallet. Sexbutiken ligger lite malplacerad mellan ett äldreboende (kanske många bra kunder?) och Per-Arturs hårsalong. Häromdagen när jag cyklade förbi så kom det ut en gammal gubbe (alltså typ 70 år) 
och (antagligen) butiksägaren. De går fram till en liten bil och den gamle mannen sätter sig i bilen. Sedan går butiksägaren och ställer sig en bit bakom bilen och börjar vinka och guida ut den gamle mannen från parkeringen. Mannen var alltså så gammal att han inte kunde se tillräckligt bra för att backa ut från parkeringen men köpa sexsaker det kunde han minsann!! När mannen backat ut vinkar ägaren glatt till mannen och går in till sin lila butik igen.

Snipp, snapp, ku..eh snut så var sagan slut...

Toalettdyk.

En kattunge är en outsinlig källa till skratt. Idag när vi satt och kollade på idol hör vi ett konstigt ljud, ett litet mjau och ett plask från toaletten. Japp, då hade Bubblan tagit sig ett dopp i toaletten. Lite förskräckt stod hon på golvet (som för övrigt var väldigt blött efter plumset) och tittade på oss med sin stora kattögon. Hon är oförskämt bra på att se oskyldig ut lilla Bubblan :) Vi fick iaf ta fram handduk och alla vi tre tillsammans lyckades få henne torr ganska snabbt, sen somnade hon gott i soffan, trött efter dagens eskapad.

Idag är det dubbellektion på ridningen. Förstår inte hur detta ska gå, känner mig supernervös inför detta. Kommer att ha bajsmycke träningsvärk imån. Hoppas att det går bra! Heja mig! (ibland måste jag peppa mig själv lite!)

Lördagsbesök.

Idag var min vän och f.d kollega S här med sin sambo och underbara små döttrar. Hela bunten blev naturligtvis kära i Bubblan på ca 2 sek :) Sen var det lek och bus som gällde tills Bubblan blev så trött att hon somnade. Då blev det fika med saft och bullar - mycket mysigt. Det är alltid spännande att fika tillsammans med barn, man vet liksom aldrig vad som händer. Eftersom jag har rensat min garderob så är det många saker som ligger i påsar och väntar på att skänkas eller säljas eller slängas. När flickorna konstaterade att "det finns inga leksaker här" så kom jag på att jag iaf hade ett par saker som kunde passa dem. Kontroll med mamman gjordes först så att det var ok att ge dem något. De fick då en väska och en målarbok som jag tydligt poängterade att de fick ha TILLSAMMANS. Detta diskuterades under hela påklädnadstiden av ytterkläder och när de gick hade de kommit fram till att man fick ha väskan halva vägen ner i trappan och sen fick man byta... Förhandling a la 3-åringar.

Det var iaf mycket roligt att ha dem här på besök men nu ska jag nog inta soffan, tända några ljus och mysa.



Både barn och katter blir trötta av bus. :)

Creme Brulee

Glömde ju att berätta att jag åt creme brulee igår för första gången i mitt liv. Åh, va gott det var! Ett hårt knäckigt täcke med en mjuk kolasmakande moja under - mmmm....

Det blev ju förstås lite sött men det hade minsann de i köket tänkt på för till creme bruleen serverades björnbär med sprit och mynta på... Alltså lite creme brulee - lite spritbjönrbär - creme brulee - spritbär - creme brulee - spritbär...o.s.v... det funkade finfint!

Så fr.o.m nu är det creme brulee som gäller!!

 

 


Musik ska byggas utav glädje!

Igår var det after work med "nya" jobbet. Vi hade hemskt roligt! Mat, vin och musikquiz! Musikquizet var väldigt svårt och mycket diskussioner om namn, årtal och siffror fördes vid borden. Synd att det var torsdag och att fredag fortfarande är en arbetsdag! Nästa gång blir det after work på en fredag - gött!

Jag har kommit på en till av de tre roliga sakerna jag skulle berätta för ett tag sen.

2) Jag räckte ut tungan åt en bilist.

Jag vet, fruktansvärt omoget men han var så dum så att han förtjänade det! :)

Okej, nu är det bara typ 7 timmar kvar tills helg - puh!

RSS 2.0