Mors dag.

Idag är det mors dag. Min lilla mamma har varit hos mig och blivit firad. Men mest har hon hjälpt mig. Hon har burit tegelpannor, rensat land, fyllt på jord i mina land, lagat mat, kokat kaffe, hållt rent i köket och sett till att vi har druckit vatten i värmen. Allt detta med glädje och en vilja att hjälpa mig. För det är så hon är, världens bästa mamma, bäst helt enkelt.

Resterande följe (jag, Sambo och pappa) har jobbat med uthuset. Jäklar vad vi har slitit, allihop. Och trots att det är mors dag idag måste jag även passa på att hylla min pappa. Jag är så himla imponerad av honom. Han klättrar upp o ner på stegar, på tak, på byggställningen, han bär, han grejar och fixar. Vi har kommit så himla långt idag tack vare honom och mamma.

Alltså; stort tack mamma och pappa, vad skulle jag göra utan er? Jag älskar er! <3


Folk är roliga.

Kollat lite annonser på Blocket andra ställen.

Det gäller att vara tydlig när man skriver en annons.

- Ihopvikfällbar (bra, mycket bra!)

- Oliv rosa (ja, det stod särskrivet, men
för att fokusera på det viktiga - hur ser
denna färg ut undrar jag? :)


Bråttom, bråttom.

Hörnini, jag har kommit på en sak. Vi går alldeles för fort. Stressade susar vi fram, blinda och döva för omvärldens intryck. Mitt normaltempo är långsamt. Detta gör att jag ofta tänker att jag måste skynda mig eller gå snabbare. Men varför? Ett par minuter hit eller dit spelar oftast ingen större roll (obs! Undantag finns!).

Om jag går hem från bussen, stressad för alla möjliga saker, så tittar jag inte på den vackra omgivningen, jag lyssnar inte på fågelsången, jag känner inte doften av blommor, jag bara går så fort jag kan och orkar. Om jag däremot går hem från bussen och låter stressen åka vidare mot Gbg kan jag stanna vid bron och titta på det virvlande vattnet, le för mig själv åt koltrastens drill och dra in vitsippedoft genom näsan och djupt ner i lungorna.

Gissa i vilket scenario jag mår bäst?

Långsamt leder också någonstans.


Promenad med hund.

Jag lånade grannens hund och gav mig iväg på en promenad. På promenaden hittade Izor och jag en äng som var som gjord för att springa på. Efter snabb överläggning (härlig äng, ingen som ser oss) bestämde vi oss för att prova. Så vi sprang så fort benen bar oss med fladdrande öron (Izors) och vatten som stänkte kring benen (båda). Efter ruschen stannade vi på grusvägen log belåtet mot varandra och fortsatte vår promenad.

F R I H E T.


Blöt men glad.

Efter en rolig men stressig vecka var det skönt att träffa bästa Slemmah. Tanken var att vi skulle strosa runt på stan i solen o kika på klänning till Emma. Vi strosade väl inte så mycket idag då vädret var allt annat än soligt men klänningar har vi minsann hittat många. Jag har bestämt vilka Emma ska prova (ok, hon godkände inte precis alla) och Emma har provat. Mycket trevligt. Som avslutning på det hela öppnade sig himlen på väg till bussen. Så nu sitter jag blöt men glad på bussen hem och eftersom det är fredag idag så vankas det snart myyyyys!! :)


Klänningsläget.

Jag tänkte skriva ett inlägg om hur jävla förskräckligt dåligt det går med min klänningsbantning. Sen kände jag att jag kanske måste vara lite mer konkret så jag provade klänningen OCH KNÄPPTE DEN!!! Ja, okej den kanske inte satt precis så som jag önskar men det gick att stänga! I värsta fall får jag väl stå upp under hela bröllopet och sen dansa hela kvällen!


Present.

Ytterligare en bra sak idag. Jag har fått en present. En present som är så Himlagrisig att jag vet inte vad! För vad är mer jag än en scarf i rosa, med cupcakes och roliga mintgröna bollar på?

Tack underbara Sara & Anna-Karin!


Bra dag.

Mmm, bra dag idag. Lunch i parken med världens bästa Sara, lite jobb och så inställt möte (iofs inte så bra) vilket gör att jag kan åka hem lite tidigare!

Bäst att passa på att njuta av värmen medans den är här! (se bild)


Jobb.

Efter en härlig långhelg med sol, trädgårdsarbete och umgänge med vänner och familj sitter jag nu instängd på jobbet. Instängd låter kanske hårt men det är så det känns!

Idag önskar jag att jag vore en katt!
RSS 2.0