Kallt.

Brr, vad det är kallt hela tiden. Jag är såååå trött på att frysa. Nu sitter jag på kontoret i min fina pippi långstrumptröja som mamma har stickat. Den är så mysig pch varm men ska man behöva ha 3 tröjor på sig på kontoret??Man blir trött av att åka till veterinären.


Jag har...

... världens bästa kollegor. Jag är så otroligt glad att jag har möligheten att varje dag träffa dessa fantastiska individer. Under det gågna året har skrattat otroligt mycket, haft intressanta diskussioner, retats, druckit kaffe och såklart arbetet med dem och det är så himla kul!

Tack för att ni finns och är så himla underbara! <3

Särskrivning och jul.

Åh, jag blir galen av särskrivning. Vill gå in på varenda facebookstatus och kommentera "Det heter inte kvälls promenad, det heter kvällspromenad för f-n" eller "Det heter inte jul godis det heter JULGODIS DITT PUCKO!!" Men så får man ju inte skriva ju... så det gör jag inte. Men jag tänker det. Eventuellt säger jag det till mina kollegor.

I övrigt är detta sista arbetsdagen innan jul. Hela nästa vecka är jag ledig och jag ska pynta och förbereda inför julen festligheter, ser fram emot detta väldigt mycket. Jag hoppas på att hinna träffa många av mina vänner också och ge dom lite julklappar! :)

Puss och kram!

Helg i julens tecken.

Ja, min helg har varit vigd åt julesaker. I fredags åkte jag till lillasyster och där bjöd hon på en surprise minsann! Jag skulle få äran att slinga hennes hår. Jag skulle alltså slinga min lillasysters hår. Hon är frisör. Vadå prestationeångest? Ja, jag vet att hon är min lillasyster men ändå! Man vill ju liksom inte misslyckas kapitalt, det är ju inget misstag som går obemärkt förbi. Well, well, med oändligt tålamod från lillasyster (vilket verkligen är en bedrift för henne) och stor koncentration från min sida så knåpade vi ihop några folieslingor och resultatet blev.... ja, kanske inte superbt men helt ok.

Ja, okej, detta kanske inte var så juligt men på lördagen åkte vi iaf in till stan och shoppade. Röda sidenband. grönmossa, julklappar, tyg till julgardiner och lite fler julklappar. Sen åkte vi fullproppad buss hem med en unge som sjöng "tjocka babyyyn, tjocka, tjocke babyyyn", för full hals. Hennes mamma försökte lite fint rätta henne till att istället sjunga "shake it baby" men barnet tyckte uppenbarligen att tjocka babyn lät bättre för hon fortsatte sjunga tills vi gick av. :)

Sen åkte jag hemåt och grejade och fixade lite hemma. Myste med sambon och kollade på sista avsnittet av LOST. Om någon kan förklara det för mig så lyssnar jag uppmärksamt. Kanske är jag inte så djup...eller nåt för jag fattar inte.

Idag har jag sytt en julgardin, målet var tre men det hanns inte med. Men jag har iaf börjat på nummer två. Jag har också varit i skogen och hämtat granris och klätt balkongräcket med detta. Jag har planterat ännu fler hyacinter och amaryllis. Jag har satt de röda sidenbanden på plats, jag har skrivit diplom till mina gympabarn, plockat in sommarskorna och däremellan myst lite med Bubblan och käkat godis. Bra och effektiv dag. Skulle dock inte ha något emot att vakna imorgon och upptäcka att det var söndag. :)

Nu ska jag väl fortsätta på min lilla gardin. Återkommer med resultat.

Pussokram

RSS 2.0