"I natt jag drömde...

...något som, jag aaaaldrig dröööömt förut."

Ja, jag drömde inte att det var fred på jorden men väl att jag var i Ullared på Gekås. Jag, Sambo, Sambos syster samt mamma var där och handlade. Sen skulle vi gå ut och vi åkte en rulltrappa upp. Av någon anledning åkte de andra före mig och jag skulle gå till någon kassa och checka ut (?) och då samtidigt få mina tågbiljetter (?). Varför och framförallt HUR man nu skulle åka tåg till Ullared?

Jaja, när jag kommer fram till kvinnan i kassan så ger hon mig mina tågbiljetter och säger sedan "Ja, och så hade ni bokat en takbox?". "Va? Nej, det har vi inte", säger jag förvånat. Varför skulle vi göra det liksom när vi ska åka tåg? "Ja, men ni får köpa den för 25 kr i så fall", säger kvinnan sen. "Jaha, men hur ser den ut då?", frågar jag. Jag antar att jag ändå blev lite skeptisk till en takbox för 25 kr. Kvinnan visar mig då en bild där absolut inte ser hur den ser ut. "Jaja", säger jag, "jag tar väl den då".

Men då får jag syn på klockan och den är 9.57. Tåget går 10.11. Jag sliter ut mitt betalkort ur maskinen och springer ut och bort mot tågen. DÅ helt plötsligt är jag på Liseberg. Det är nästan folktomt och kusligt. Jag hittar utgången och springer dig, hoppar in i en taxi som kör mig till stationen. På något magiska sätt vet de båda (?) chaufförerna vart jag ska. När jag sen kommer in på stationen samtidigt som tåget rullar in, och ska betala chafförerna börjar en av dem leta i en liten säck med pengar. Alltså typ en pengasäck a la Robin Hood. Då knackar en kvinnlig polis på bilfönstret och chauffören smugglar bak pengapåsen till mig. Jag frågar om jag får gå eftersom mitt tåg snart går. Jag får tillåtelse att gå och springar med påsar och pengasäck mot tåget.

Dock måste jag först gå igenom en säkerhetskontroll men det går bra. När jag väl kommer fram till det glada sällskapet skriker jag på Sambo och undrar: Varför i HELVETE väntade ni inte på mig!!!?? Vet ni vad jag har gått igenom!!??? Asförbannad och sur vaknade jag. Men blev snart på bra humör då jag kom ihåg denna fantastiska dröm.

Kattgöra.

Jag gillar Lindas blogg. Hon har intensifierat sitt bloggandet den sista tiden efter påtryckningar från sina kollegor. Hon ska göra karriär.

TV news sucks. They just make shit up. Don´t believe in that crap.

Respect the cat!

http://www.youtube.com/watch?v=r1r70wADKuE

LCHF och annat.

Japp, idag börjar jag och Soffan (soffansblogg.wordpress.com) LCHF diet. Vi ska hålla på i 3-4 veckor och sedan göra en uppföljning och se om förändringarna är fantastiska! :) Så ikväll efter storhandling och jag gjort coleslaw, blomkålsmos, stekt lax (i smör) och jag har lagt in räkor och bacon för tining i kylskåpet.
Hej LCHF!

I veckan fyllde jag år. Jag fick världens bästa maskin.
I löööööööv her. Pink Lady is her name.

I helgen har världens bästa storasyster varit här och vi har myst med alla djur, gått på stan och ätit god mat. Idag kom mamma och pappa och firade mig och vi firade pappa. :)
Här kommer lite bilder.
Piff och Puff, eh jag menar Rex och Silver.
Storasyster och Rex.

Finn ett fel.


Storasyster, Rex och Silver.


Storasyster, Rex, Silver och Bubblan.

Rex på vift.


"Lilla Rex är homosexuell, homsexuell, homosexuell...."Pussokram!

Framgång.

Idag tränade jag Body Combat. Det vidriga, underbara passet avslutas med en låt där det endast är magen som tränas. Den låten avslutas i sin tur med plankan. O då är det inte bara att stå i plankan, nej, nej, nej, då ska man lyfta fötterna också!! Hallå kräksvarning?! Fram tills denna gången har jag inte kunnat lyfta någon fot ens en millimeter. Men så idag orkade jag lyfta både höger och vänster fot 2 gånger var. HURRA! Nu ser jag fram emot nästa pass då jag märker att jag orkar mer! Heja mig! :)

Så här tuff ser jag aldrig ut. Mina sparkar ser helt muppiga ut och jag är röd i ansiktet och svettig ÖVERALLT. Jag undrar om man ens kan se tuff ut när man tränar Body Combat?
bild från Google.se

Födelsedagspresenter.

Igår fick jag mer födelsedagspresenter, denna gång av lillasyster.
MASSA MASSA FIIIIINA! :)
En fin vas.

En fin ljusstake.

En fin skål.Alla tre i fattigmanssilver - I löööööv.

Dessutom fick jag ytterligare en liten söt muffinsburk (förstår inte varför alla verkar
tycka att de passar mig?) och 3 par söta rosa örhängen.

Tack lillasysteryster! <3Hejdå säger Himlagrisen och Silver! :)

Rockabilly m.m.

Japp, igår var det Rockabillyfest med AC. Det var som vanligt fantastiskt roligt och jäklar va alla var snygga!
Idag har jag lite huvudvärk men det var det värt. Tack alla fina kollegor - ni är bäst! <3
Snyggaste mössan ever! Grejade lite i garaget innan det var dags att bli Rockabillybrutta!
Bästaste lillasyster Sanna hjälpte mig med hela utstyrseln!


Håruppsättning som heter duga!
Idag chillar jag, Bubblan och Silver vid kaminen....


...och Rex chillar i Andreas luvtröja.
Dagsformen? Yo checkidicheck!
Tack Sanna för all hjälp samt mina fina för tidiga födelsedagspresenter. Ska försöka ta kort på dem och visa dem här under dagen. Du är den bästa lillasyster man kan önska!
Pussokram!

Världens sötaste Sara.

Ja, Sara hon är min söta vän. Träffade henne på lunchen idag och fick en påse. Det var en för tidig födelsedagspresent som jag fick öppna ikväll, sa hon.
Så nu när jag kom hem efter jobb, träning, stallet, handling och som grädden på moset skottning blev jag så glad när jag kom på att jag hade en present att öppna.
Detta var vad som fanns i påsen. Behöver jag säga att jag blev lyckligare än en kanin i ett morotsland? Och rörd av de fina små lapparna. Så nu är jag så glad så glad i hjärtat (tack Signe och Agnes). Tänk att jag har så fina människor runtomkring mig! Att det i kakburken dessutom fanns kakor (havreflarn med chokladkräm imellan) var ju en god bonus!!
TACK!

Helvetes fucking bajskorv! (förlåt mamma)

Jaha, där förstördes mina veckomål. Fick ställa in träningen ikväll för att jag inte mår bra. Vet inte vad det är men har huvudvärk och ont i nacken vilket brukar vara ett tecken på feber men jag vet inte... Vill inte!
Fick också hoppa in och ta ett familjegympapass huxflux. Den ordinarie ledaren var sjuk och det fanns ingen vikarie så SuperHimlagrisen fick hoppa in. Söta barn men lite jobbigt när man inte är på topp.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske skriva protokoll från senaste styrelsemötet och mysa med Bubblan.
Hoppas, hoppas att jag mår bättre imån!!

Haha.

Dagens hemmaträning - ett skämt. 25 situps, 20 rumplyft + arbete i garage (skruva, bära, mäta, såga). Ja, med lite god vilja kan man väl kalla det "lätt hemmaträning". Superlätt. Ultralätt. Fjäderlätt. Ingenting?
Okej, lite positivitet här!! JAG SATT IAF INTE I TV-SOFFAN! :)

Veckomål...

Okej, suck och pust. Bra och dåligt denna veckan också.


- Träna på gymmet 2 gånger
- Undvika godis och sötsaker (spara till på lördagen) - CHECK!
- Planera min mat bättre (se till så att det finns frukt och annat nyttigt hemma) - CHECK!
- Träna hemma 2 gånger (kanske kan hoppa lite hopprep i garaget??)
- Promenera 1 gång
- Gör mer aktiva val! Sitt inte bara och slöglo på något halvbra TV-program om det finns ett bättre alternativ         som att gå en promenad eller sitta framför kaminen och läsa en bra bok.
- CHECK!


En träning på gymmet denna veckan. Hann inte med mer helt enkelt. Träna hemma, helt kört, veckan fullproppad med andra saker. Promenad på lördagen var planerat men p.g.a storm samt knäont blev det inte så.

Gått bättre med sötsaker och har knappt tittar på TV på hela veckan utan läst bok och suttit framför kaminen istället. Bra för själen.


Kommande vecka:

- 2 pass Body Combat (Gud hjälpe mig!!!)
- Lätt hemmaträning (måndag och onsdag)
- Gymma på fredag (om jag har bil och ork)
- Fortsätt att undvika godis och sötsaker! Heja mig!
- Aktiva val - välj bort dåligt TV samt slösurf och gör något som jag mår bättre av!

Hoppas att mitt knä inte förstör mina planer. Det har krånglat lite under förra veckan. Ser fram emot mina utmaningar som väntar mig!!!
Stallet + macarons.

Snart ska jag iväg till stallet. Ska kolla på en vän som ska tävla! Spännande!

Efter det bär det av till söta Emma (om hon är vaken?) för att prova på att baka macarons. Spännande det med! :)
Igår satte jag och sambo upp ännu mer gipsplattor samt plastade det sista. Mycket skönt!!!
Sen fick mitt hår sig en omgång vård. Det trodde nog att det hade dött och kommit till himlen när det först fick Loreals fantastiska inpackning OCH därefter Matrix Biolage balsam (ja, inpackning först, balsam sen säger frisörsyster) OCH sen Lanzas Trauma Treatment. Snacka om att mitt hår har varit på IVA! :) Nu är det så lent och mjukt. Och om någon skulle tro att jag är sponsrad så är det inte så. Stora företag är inte intresserade av små bloggar! :)
Ha en fin söndag!

Underbara människor.

Jag har så underbara människor omkring mig. Underbara kollegor som jag kan skratta tillsammans med (ibland åt) och diskutera alla möjliga ämnen med, mina föräldrar som alltid hjälper till och fixar åt mig och vill mitt bästa, mina systrar som är så olika som systrar kan bli men som är de bästa systrar man kan önska, min söta lilla katt, mina grannar och icke att förglömma min fina Sambo.

En underbar kollega på jobbet är Sofia. Hon är vår psykolog, terapeut och kortspecialist samtidigt som hon är ett energiknippe, omtänksam och ödmjuk. Idag fick jag en present av henne. Bara sådär huxflux, hon är så söt. Hon berättade att hon hade tittat på de här och tänkt att hon ville ha dem men samtidigt tänkt att de var mer "mig". Så hon köpte två, ett par till sig och ett par till mig. I paketet låg de sötaste örhängena ever! Verkligen ett par som jag som jag hade köpt om jag hade sett dem i affären. Tack så mycket Soffan, jag blev verkligen glad i hjärtat! <3

Mina nya (billiga) älsklingar!

Idag gjorde jag kap. Jag älskar (ja, fet, kursiv och understruken stil var nödvändigt här) att handla saker med 70 % rabatt!

I fredags handlade jag ett par byxor för 75 kr, ett par trosor för 14,50 och två par trosor för 24,50 kr/st. När jag sedan glatt och stolt visade upp mina fynd för Sambo frågade han retsamt om jag skulle ha kvar prislapparna när jag hade på mig kläderna så att jag kunde visa mina fynd för alla. Taskmört! Han förstår sig inte på fynd helt enkelt. ;)


Idag handlar kapen om SKOR!

Ett par rejäla vinterkängor, ord.pris 1095 kr. Skulle jag aaaaaaldrig köpa ett par skor för, men med 70 % rabatt blev priset mer överkomligt 328 kr!!


Andra paret är kanske inte lika praktiska men oh så snygga. Att jag dessutom kunde få ner mina breda trollfötter i dem gjorde ju inte saken sämre. Ord.pris 499 kr, med 70 % rabatt 149,50 kr.

Detta gjorde helt klart min dag. Ibland kan man köpa lycka! :)

Nr 1.


Nr.2


Do ya löv them or what?!


RSS 2.0