Sur och grinig.

Hm, ja jag är på riktigt dåligt pisshumör... Joggingturen gick dåligt, ont i knäna, ingen bra rytm, trötta ben.. Sen massa strul med bankkonton hit och dit och sen är det bara allmänt mycket att göra... Detta berättigar mig nog inte att vara på så dåligt humör som jag är men dett är jag ändå.

Bajskorv.


Fyndkväll!

Vilka fynd jag gjorde igår alltså!

Det var Intersportkväll med massa bra erbjudande och jag behövde nya långa träningsbyxor. Well, att hitta bra långa träningsbyxor är svårt för mig eftersom de nästan alltid är för långa (jag är liksom rund upptill och har korta ben). Därför letar jag efter byxor med dragsko där nere och gärna även i midjan. Några såna hittade jag dock inte MEN däremot ett par helt "vanliga" byxor som bara var lite, lite långa! :) Inte nog med att jag hittade ett par byxor som passade - de kostade bara 200 kr och det var Reebok - gött, tänkte jag. Och DÅ hittade jag en vanlig svart träningströja (som verkar vara helt omöjligt att hitta ibland) för 125 kr!! Även det Reebok, så jag snålade till det och köpte två. Alltså, träningsbyxor och två tröjor för 450 kr!!! Ni förstår ju att denna sensation var värd ett blogginlägg. :)


Pinkiwinki.

Startat en insamling på Rosa Bandet, för mammas skull!

http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet/Stod-oss/Olika-satt-att-ge/Starta-en-insamling/Insamlingar/?collection=1497

Skänk en slant, allt räknas!

Världens elakaste människa.

Ja, jag kände mig som världens elakaste människa igår när Bubblan blev utvisad från sovrummet. Jag har ju bestämt att hon inte ska sova i sängen men kära Sambo har svårt att vara sträng och säga till Bubblan när hon hoppar upp. Så då blev det så att hon fick sova i vardagsrummet. Länge låg jag och lyssnade och tänkte att snart börjar hon jama....men inget jamade uppstod...och helt plötsligt sov jag. I morse när jag kom ut från sovrummet så räknade jag med att mötas av en ivrig Bubbla men hon låg och sov på fotpallen... helt i godan ro. Sen blev det dock fart på henne och leksaksråttan blev jagad fram och tillbaks i hallen.

Det är härligt att ha en liten Bubbla hemma! :)

Bubblan.






Ja, här är förklaring till min tystnad denna helgen.


Bubblan has arrived!

På bilden ovan är Bubblan lugn och söt.

På bilden under har Bubblan hittat en superrolig lekkompis!




3 roliga saker.

Okej, kom nyss hem, ivrig att få skriva om tre roliga saker som har hänt sedan igår.

1) När jag stod vid ett övergångsställe körde det förbi en långtradare från Nederländerna. Han körde väldigt långsamt (det var kö) så jag såg in i hytten. Då ser jag att på passagerarsätet sitter det ingen människa men en liten kylbox, fastsatt med säkerhetsbälte!! Jag tyckte att det såg lite gulligt ut.."Hej, här kommer jag och min kylbox och åker... brumbrum" liksom...

2)...

3)...


Ja, så är det när man har mycket att tänka på och är allmänt förvirrad. Jag kommer alltså inte på de andra sakerna. Senil or what?

Däremot skrattade jag åt (hjärtligt) min kollega A-K idag. Igår hände en stor olycka på riksväg 40, en lastbil körde typ av vägen och det blev stopp i flera timmar. Så idag på eftermiddagen frågar A-K om jag vet vad chauffören gjorde när han körde av vägen. "Nej", svarar jag. "Han onanerade!!", säger då A-K riktigt triumferande. Den där nöjda minen hon hade när hon sa det är priceless.. :) Hon är så söt A-K!!

Jaja, jag återkommer om jag kommer på de andra två sakerna :)


Present.

Igår kom Sambo in i vardagsrummet när jag satt i soffan. Han såg sådär gullig ut och hade händerna bakom ryggen. Flinande går han fram till mig och säger glatt "varsågod!". På soffan lägger han ett litet paket i plast och jag ser genast Radison SAS-loggan. Åh, en present!! Jag sliter åt mig det lilla plastpaketet och ni kan själva förstå min besvikelse när jag inser att i det lilla plastpaketet ligger en...duschmössa!!



Spring, spring.

Puh, en joggingtur idag igen. Det gick ok, lite seg i benen dock.

Sambo följde med och sprang han med. Med lätta steg försvann han ur mitt synfält. Orättvist är det att han bara kan gå ut och springa lika långt som jag, när jag har tränat i veckor då han bara har ätit chips och kollat på TV... morr...

Nåja, nu 3 timmar efter springturen ska vi äta mat. Helt idiotiskt att vi valde att duscha och åka och handla mat innan vi skulle äta men så gjorde vi och nu ska det verkligen bli gott med Chilli con Carne!!

Till min kollega E. Handlade på ICA Maxi idag och där har det stora flaskan med Fun Light summer edition-smak!!!

You know what to do.

Disträ = jag #2

Idag när jag skulle cykla hem från gympan så stoppade jag i mina, lite fladdriga, träningsbyxor i strumpan, sådär snyggt ni vet, för att byxan inte ska trassla in sig i cykelkedjan så att man ramlar och slår sig. Iaf så stoppade jag i byxan på utsidan av benet, alltså den sidan som inte ens är i näheten av kedjan.

I say no more.

...

Vad gör Himlagrisen på en lördag?

Jo, hon går upp kl 9, tar på sig springkläderna och går ut och kör intervallträning till hon nästan kräks... :) Man måste ju ta ut sig ordentligt när man ändå håller på. Intervallträningen gick ut på att springa full rulle i 30 sek, sedan vila i 90 sek. Jag upprepade detta 10 ggr fast jag fuskade på den sista (jag anpassade min sista rush så att det blev i nerförsbacke....oooops). Rusherna blev nog sämre och sämre för varje gång men jag genomförde dem och det är bra för mig. Eftersom det inte blev så mycket "ihållande" joggande så tänkte jag att jag skulle jogga hem när jag gjort min intervallträning. Jag började jogga hemåt och det kändes okej men sen helt plötsligt gav bara benen upp - jag kunde inte springa en meter framåt. All energi bara försvann och den sista korta biten hem lunkade jag - långsamt. Jaja, jag är iaf nöjd med min prestation.

Efter all denna motion åt jag och Sambo frukost och sedan bar det iväg för att titta på badrumsmattor. Usch, vad jobbigt det är att bestämma sånt!

Sen fikade vi på stan. Satt i solen vid ån och njöt av min chokladboll och kaffe med massa mjölk i. Sen strosade vi runt lite och handlade en del småsaker OCH jag köpte min första julklapp!  :) Haha, I löv to handla julklappar!

Nu är det mys som gäller!!

Fårtofflor på alltså!

Sjung!

Igår var jag på kören och sjöng.

Gissa vad vi sjöng?

...


HEJ MITT VINTERLAND!!!

Hallå? Det är mitten av september och en underbar solig höstdag OCH "Hej mitt vinterland" är inte bara en jullåt, det är en fruktansvärd jullåt!

I 45 minuter sjöng vi om vinterholiday och slädar hit och dit.

....


I say no more.

Svett.

Nu är jag svettig - igen. Har tränat Cardio Moves på Gymmix, mycket roligt. Roliga, fåniga, töntiga danssteg med världens bästa instruktör - wunderbar! :)

Duschen väntar och kycklingen står i ugnen.. får dock se hur kycklingen smakar, har spontankryddat den med vad som fanns i kylskåpet! :)

Näpp, nu var det dusch!

Lätt illamående och håll.

Japp, med ett lätt illamående och håll slog jag mitt rekord - IGEN!!!

19 minuter och 10 sek (ja, sekunderna är viktiga).

Hade det inte varit för att jag mött en hurtbulle som sprang (alltså sprangsprang) så hade jag säkert orkat 20 minuter men just då när jag mötte hurtbullen som var så snygg och inte ens såg ansträngd ut då gav jag upp och gick hem. Trots det känner jag mig mycket nöjd! Hoppas nu bara att jag fortsätter så här! :)

Nu - MAT!!

Vägning.

Jaha, efter en veckas hårdträning tänkte jag att nu blir det belöning på vågen!! Men icke!! Jag hade gått UPP i vikt. Usch, jag blev så besviken och kände varför ska jag hålla på när jag ändå inte går ner i vikt??

Men jag försöker att inte tappa modet och tänkte att jag får väl börja skriva matdagbok igen. Det är ju så himla tråkigt bara.

Nä, usch det här var ingen bra början på min tisdag! :(


Disträ = jag

Satte precis på diskmaskinen utan diskmedel i. Smart, Himlagrisen!


Prejad.

Häromdagen höll jag på att bli prejad av en liten skitbil. En såndär smart, eller vad de heter. Jag kom och cyklade på höger sida intill trottoaren, så som man ska göra. Då möter jag den lilla skitbilen i en kurva och han genar så  mycket i kurvan att han håller på att preja in mig i trottoaren. Se skiss nedan. JÄVLA IDIOT!!, skrek jag då (i mitt huvud).






Jag är alltså den gula grejen som kör på höger sida av vägen och den blår saken är bilen som kör vänstertrafik i kurvan. Ni ser ju själv vilken idiot!




Söndag.

Fattar inte hur helgen kan gå så här fort?

Helt otroligt!

Idag har delar av familjen varit här på en snabbvisit. Fick sms av mamma i tordags där hon skrev typ:

"Vi måste handa lister på Byggmax i Borås. Vi kommer ca 13.00. Vi äter gärna pasta med ngt enkelt till. Pussokram mams"

Jaha, så lätt är det alltså att bjuda in sig på lunch någonstans. Så vi fixade väl makaroner och korv till lilla familjen, de var så nöjda och glada för det! :) Det är så roligt när de kommer på besök.

Nu ska jag äta och ladda inför ridningen, tyvärr är min ridkompis sjuk idag och det är TRÅKIGT men jag får väl försöka klara mig ändå!


Bolt.

Oh yeah, nu har jag varit ute på ännu en löprunda (alltså långsam jogging). Men guess what?!! Jag har slagit rekord!! Precis som Bolt, eller okej inte precis som men jag har iaf slagit mig själv. Jag har sprungit 16 minuter utan att stanna!!!! Det är som att slå värlsrekord för mig!! Jag förstår att det kan låta futtigt men jag avskyr att springa och brukar bara orka springa 5 minuter, gå i 3 minuter, spinga 4 minuter, gå o 2 minuter o.s.v. Så att ha sprungit i 16 minuter utan stopp är fantastiskt för mig och att jag dessutom efter en kort paus fortsatte att springa, gå, springa, gå, springa gå är ännu bättre. Jag är mycket stolt över mig själv idag!

Nu är det frukost och dusch som väntar och sedan beger vi oss till IKEA för att köpa saker till Bubblan.  Det enda som känns lite jobbigt med Bubblan är att hon kommer att ha sin "plats" på samma ställe som Lilla Grå. Det gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på henne och hon fattas mig. Och jag vet att det låter jättetöntigt men jag vill inte att Lilla Grå ska titta ner  på oss från sitt lilla kaninmoln och tänka att vi försöker ersätta henne. I vilket fall som helst så skulle det vara omöjligt. Det går faktiskt inte att ersätta Lilla Grå med någon eller något annat! Fråga vem som helst som träffade henne, hon gjorde intryck på alla... min lilla morris.

Usch, va jobbigt och känslosamt det blev nu. Nu får jag rycka upp mig och gå och käka lite.

Hej på er!

Katt!

Om två veckor kommer Himlagrisens familj att bli större. Då ska vi hämta en liten grå tjock honkatt. Vi har redan träffat henne ett par gånger och hon är sååååå söt. Hon heter Bubblan. Idag har jag och Sambo varit och köpt en klösmöbel, kattmat, halsband och lite leksaker. Den här katten kommer att bli så bortskämd! Imån ska vi nog till IKEA och köpa mer kattsaker! :)

Btw så är det förenat med livsfara att cykla i stan en fredag kl 16. Alla är helt galna och kör som dårar för att hinna hem till fredagsmyset. "Ojdå, körde jag över en cyklist? Det var ju olyckligt, men det är ju fredag idag så...snart är det fredagsmyyyyyys" Ja, ungefär typ så tänker jag mig att bilisterna tänker... Som tur var överlevde jag och kunde också hoppa in i bilen och åka och köpa fredagsmys! Mohahaha!!




Hårdträning.

Jag ser inte mig själv som en människa som tränar speciellt mycket. Men efter cardio movesen idag så funderade jag lite på varför jag var så trött i benen. Well, en ganska bra förklaring dök då upp i min hjärna:

Lördag - löpning a la Himlagrisen (alltså långsam jogg)

Söndag - ridning (jobbigare än vad man kan tro)

Måndag - löpning a la Himlagrisen igen

Tisdag - lång promenad

Onsdag - Cardio moves

Om jag inte räknar fel så är det mer eller mindre träning 5 dagar i rad....

Herregud, vad är det med mig? Imån ska jag verkligen inte göra ett endaste jota...


My name is Earl..

Nä, det är det ju inte med det programmet är så fruktansvärt roligt!!

Ville bara meddela detta.

Snart ska jag flytta! :)


Nu flyttar vi!

Japp, då har vi fått svar!

Den 1:a december flyttar vi till vårt drömhus!!

Jag är lycklig ända in i själen!!!

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Skönt.

Ja, skön helg har det varit/är det.

Lördagen:

- Gick upp
- Sprang! (ytterst ovanlig företeelse)
- Åt frukost
- Duschade
- Var på K-land
- Åt
- Tittade på TV
- Tittade på TV och åt godis
- Gjorde popkorn (pangmajs)
- Tittade på film och åt popkorn
- Sorterade tvätt
- Gick och la mig

Söndag:

- Gick upp
- La i första tvätten
- Dammade
- Åt frukost
- Städade
- 3:e tvätten (Sambo och jag turas om att byta tvätt)
- Städade
- 5:e tvätten
- Städade
- Fikade
- Rensade kataloger

Och här är jag nu... Som synes har jag haft en väldigt lugn helg men det var å andra sidan precis vad jag behövde. Underbart!

Snart ska vi iväg och storhandla, sedan fortsätter tvättningen och kvällen avslutas med hoppning!! :)


Finally fredag!

Åh, så skönt med en riktig mysfredag!!

Jag är så trött efter denna veckan. Räknade lite snabbt ihop att jag har varit hemma i lägenheten, vaken tid, ca 5 timmar måndag-torsdag. Det är inte så mycket...

Men ikväll blir det desto fler timmar. Ska strax äta tacos med Sambo som varit bort hela veckan, det ska bli sååå mysigt.... Jag är väldigt inne på mys idag visst men så är det ibland!

Have a nica friday, I will!


Crosstrainer.

Puh, nu har jag crosstrainat. Detta har resulterat i att allt smink nu befinner sig i min sportbh. När jag har crosstrainat i 35 minuter var jag halvdöd och samtidigt uttråkad. Men när jag ändå var på gymmet så tänkte jag att jag kan ju springa lite på löpbandet. Well, not a good idea. Efter 3 minuters gång, 3 minuters jogg så mådde jag lite lätt illa, benen var som spagetti och jag hade håll. Då gick jag i 4 minuter till och sen gav jag upp. Eller sen cyklade jag hem och förbannade Borås för att det är backar vart man än åker. Backen vid bowlingen är inte rolig att cykla upp för när man har tränat så hårt (haha) som jag har gjort idag.

En kollega till mig påstår att det är pensionärigt att träna i crosstrainen! HA!, säger jag. Jag var minsann på gymmet i 50 minuter och inte en enda pensionär såg jag till. Dessutom skulle deras lårbenshalsar säkert inte ens palla 5 minuter i monstermaskinen... Det är jag helt övertygad om... typ... iaf...

Nu ska jag äta massa nyttig kyckling och tomat!



Inloggning Swedbank.

Är det fler än jag som är så disträ att de ibland skriver in koden från Swedbanks inloggningssida direkt i det blanka fältet under istället för att, som man ska göra, mata in den i dosan? 

Jag bara undrar...


RSS 2.0