Brad Pitt och jag (och ev. några till)

-Sleep with me, säger jag till Braddan.
-Abso-fucking-lutly, svarar han.

Han tar tag om min nätta midja och.... eller vänta lite? Har detta hänt eller är det så att Jessans fria fantasier har satt igång? Hm, kanske eftersom jag kan komma på många saker att kalla min midja men nätt är inte något utav dem.

Såg iaf Benjamin Buttons igår, fin film, lite vemodig men vacker (och då menar jag inte vacker pga av Brads medverkan utan vacker på ett djupt sätt). Min vän Ängeln tycker om att prata om djupa saker. Hon undrade vad vi skulle lära oss av filmen, vad man skulle ta med sig? (vardagar befinner hon sig mest i skolans värld, lite info och eventuellt en förklaring till hennes fråga). Jag föreslog (kanske lite plumpt) att budskapet i filmen är att man ska gå till sjöss, fattar väl alla att det var det filmen ville berätta. Dock hörde jag något mummel om att jag skulle försöka vara lite poetisk...(!) Vadå?

Jaa, vacker blir nog ordet i dagens blogg. Brad är vacker (iaf i slutet av filmen), den kvinnliga skådespelerskan (som jag glömt namnet på) var så vacker i vissa scener att jag bara ville lägga mig ner och gråta, dels av hopplöshet för att min midja aldrig kommer att bli så nätt och dels av rent estetiska skäl. Så, ha en vacker dag, gott folk!Viktoria och Daniel

Jag fattar inte varför det är så himlans stort pådrag med det där? De har ju varit tillsammans i typ 7 år, kunde man kanske inte se det komma? Suck, ibland blir jag så trött på Sverige.

Hello Kitty-mysdress

Idag har min söta lillasyster varit hos mig. Vi har gått på stan och shoppat. Eller rättare sagt - hon har shoppat. Jag tror bestämt att jag har blivit kräsen. Inte ett enda litet smycke köpte jag, ingen liten strumpebyxa, ingen bok, ingen mössa! Mitt kap idag var en svart Hello Kitty-mysdress på HM, där köpte jag även en exklusiv ärtgrön topp för 98 kr... vilken fantastisk shoppingrunda!

Det bästa med dagen (efter att få träffa systeryster) var att jag fick paket!! Det är så roligt med paket! Jag fick en jättefin tröja (få se om jag kan få in en bild på den) och ett par gulliga örhängen samt en varning för kanin-skylt! Min lilla, lilla kanin är nämligen en bestämd kanin som gör precis som hon vill. Hon är min bullterrierkanin! Haha!

Nu blir det tacos och melodifestivalen.. guuud vilket spännande liv jag lever alltså!


Cancer

Jag vill bara säga en sak. Cancer är skit!


Sockerberoende?

Hej jag heter Jessica och är sockerberoende!

Den som sa att man kan bota sockersug med tuggummi är en idiot (säkert Anna Skipper).

Fröken präktig

En del menar att jag är aningen präktig. Ja, jag har alltid reflexer på mig, har alltid cykelhjälm trots att det förstör frisyren, jag är fröken för en barngymnastikgrupp, har aldrig för korta kjolar, går och lägger mig i tid på kvällarna m.m. MEN (som Tony säger) häromdagen såg jag en tjej som slog alla mina präktighetsförsök. När man ska gå över en väg vid ett övergångsställe finns det ju två olika sorts vita streck. Ett bredare parti för gåister (såna som går) och ett smalare parti för cyklister. Om man liksom ska gå lite snett över till andra sidan brukar jag hamna lite hursom helst mellan de här linjerna. Man måste ju liksom gå den mest effektiva vägen och spara kanske 2 sek av sin dyrbara tid. Fröken präktig gick iaf förbi de smala strecken, precis till mitten av de breda strecken och gick sedan hurtigt över. På andra sidan vände hon åter så att hon gick förbi de smala strecken och fortsatte sedan promenera. Jag vet inte hur tydlig min beskrivning blev men hon gick alltså en extra omväg för att gå på de breda strecken istället för att (som jag hade gjort) gå på de smala. Jaja, jag tyckte iaf att det slog alla präktighetsrekord!

Pussokram på alla hjärtansdag! (Jag har fått lyxchoklad idag- jippie för påhittade dagar när man får choklad!)

Nätshoppa

Min blogg handlar ju inte så mkt om mode men idag så kommer jag in lite på det ämnet. Idag har jag suttit och surfat runt på massa olika sajter som säljer smycken. Skitjobbigt! Det finns ju hur mkt som helst och hur ska jag ha råd med allt? Det GÅR inte!! Jag var så upptagen av att titta på alla halsband och ringar att jag nästan blev irriterad när systra mi började prata med mig på msn (!). Då bestämde jag mig för att jag är helt knäpp och stängde helt sonika ner alla fönster med smycken varpå jag nästan får panik och genast ångrar mig för jag ville ju såååå gärna ha det där halsbandet på aldora....

Slutsats: Nätshopping kan göra den allra mest normala människan knäpp (därmed inte sagt att jag är det minsta normal).


Sett och hört i badhuset.

Sett
En man som simmade så långsamt och så djupt i vattnet att jag höll på att simma upp på honom.


Hört
Pojke till sin mamma: "Men mamma, om jag tar av mig byxorna och kalsongerna då är jag ju naken!!"

Är det skämmigt att bajsa?

Ja, nu sitter jag här på jobbet och funderar på just det. På vår personaltoalett finns det en spray som ska ta bort dålig (alltså bajs) lukt. Men varför egentligen? Okej, bajs luktar inte gott men det är ju likadant för alla. Om det luktar skit på toan så får man ta en annan eller vänta tills lukten försvunnit?

När jag var liten var jag helt säker på att drottning Silvia aldrig bajsade. Hur skulle en drottning kunna göra något så äckligt som att bajsa? MEN då undrar jag, hur kunde jag redan då ha blivit itutad att det är äckligt, skämmigt och allmänt dåligt att bajsa?

Eftersom jag, som ni ser, är bajsskadad så hävdar jag å det bestämdaste att jag bara göra små rosa fluffiga hallonpuffar på toaletten och ingenting annat. När sambo snäll påpekar att det inte luktar hallon så säger jag att det är ju för att du är där nu...
 

Jessan + Sambo = sant i 8 år

Yepp, idag har jag och min käre sambo varit tillsammans i åtta år - Herregud säger jag bara. Tyvärr har firandet bara blivit mindre och mindre. Denna dag firades som följer:

7.30-16,30 - Jobb (naturligtvis)

16.30-17.30 . Himlagrisen sitter spänt och väntar på sambo som lovat att vara hemma kl 17.30 så att himlagrisen och sambo kan åka och träna. (ja - träna!)

17.35 - Sambo och himlagris åker stressade till träningen.

18.00-19.00 - intensiv träning (ej tillsammans)

19.05 - HImlagris och sambo åker svettiga till Ica Maxi och köper potatis och citron. Sambo frågar Himlagris vad hon vill ha för blommor? Svar: rosa tulpaner. Himlagris frågar sambo vad han vill ha för tidning? Svar: Digitalfoto. (detta är alltså 8-årsdagsenpresenterna)

19.30 - Himlagris och sambo lagar mat.

20.00 - Himlagris och sambo snabbduschar (så att inte maten ska brännas)

20.30 - Himlagris och sambo äter

21.33 - Himlagris bloggar och sambo tittar på TV.

Vadå? Inte romantiska?

Vi duschade ju faktiskt ihop....


Rosa...

...Naturligtvis!! Nu har jag köpt mina rosa termobyxor - ohh va fina de är! Värre blir det att hitta en jacka men men, det ordnar väl sig. Passade på att fynda ett par skor också. Total utförsäljning på Wedins, 124 kr för ett par svarta sandaletter, ordinarie pris 499 kr. Jag är så himla nöjd när jag lyckas med såna affärer! :)

RSS 2.0