GOTT NYTT ÅR! (utan fest)

I år är första gången på länge som vi inte är på/ har fest på nyårsafton. Idag har vi istället för att stressa med mat och glitter rensat lite i uthuset, jag har suttit i soffan med katten i knät och läst en bra bok, sen paltade jag på mig termobyxor och underställ och så grillade vi korv vid vår lilla grillplats.

Än så länge så har vi en superbra nyårsafton! Jag säger inte att man inte ska ha fest på nyår men ibland blir det lite hysteriskt och man kan ju ha fest vilken annan dag som helst!!
Jaja, vi ska fortsätta att njuta av vår lugna dag och hoppas att ni andra också får ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!!!

Mmm + gah!

Aaaah, har haft en finfin och fullspäckad jul som vanligt. Min och sambos familj är ju underbara men det är en sak som har saknats totalt i år - julkänslan. Inte ens när jag kom hem till mamma och det luktade skinka och julgran slog känslan till. Jag tror att det har varit lite mycket i år och att jag därför inte riktigt har hängt med. Jaja, det var en rolig jul med många skratt, fina paket och god mat.

Jag och sambo hade bestämt att vi skulle åka tillbaka hem på annandagen så att vi skulle hinna mysa och greja lite i huset - HA! Icke sa nicke! Igår fick jag maginfluensa och spenderade mycket tid med herr toalettstol - bläääää! Inte blev det något mysigt inte... Och inte så värst mycket fix blev det heller. Så, så gick det med det. Nu hoppas jag att jag får behålla mina små kex som jag har knaprat i mig och kanske t.o.m kan äta något ikväll...
Nu är sambo i storstan och handlar en stor TV som jag är anti. Eventuellt skulle han också köpa en (ett?) x.box och något mer konstig teknisk grunka - me not like... men men så är det. Jag har sagt till honom att om han kommer hem en dag och hela köket är målat i rosa så kan han inte säga ett dyft! ;)
Nu ska jag titta på TV (en liten men bra) och försöka att inte kräkas...Jippie...

JUL.

Hjälp! Snart är det jul och jag är inte alls förberedd... För första gången på drygt 3 veckor sitter jag framför datorn HEMMA! Äntligen är det fixat. Imån bär det dock av till päronen för julfirande så inte så mycket lugna hemmakvällar nu för tiden..

Jag fattar verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Det har gått helt sjukt fort och jag är så mentalt utschasad att jag bara vill lägga mig under ett täcke och sova tills det är mars. Men o andra sidan är jag otroligt lycklig nu. Jag har ett underbart hem, en fantastisk sambo och världens sötaste katt att komma hem till varje dag, vem skulle inte vara lycklig då?

Och mitt i denna röra av känslor ska jag försöka köpa en bil. Just nu verkar det bli en Suzuki Jimny.. Någon som har en åsikt om det?

Nåja, nu ska jag försöka packa lite och sedan däcka i sängen - puh, ska bli skönt!

God jul på er allihopa!!

Halt.

Shit va halt det är idag!

Höll på att slå ihjäl mig typ 20 gånger på vägen till jobbet och har nog sträckt mig i ryggen 14 av de 20 halkningarna. Ska köpa dubbar och bli en tant.

Ett visst bolag (som rimmar på snokalbet) lovade oss bredband i nya huset den 7 december. De höll inte löftet. 21 december är det nu lovat istället. Ville bara förklara varför det har varit så dåligt uppdaterat i bloggen på sistone.


Dumma bolag!

Flytt.

Till alla er som funderar på att flytta - GÖR INTE DET!

Det är faktiskt skitjobbigt.

Iofs är det ganska trevligt att ha ett eget hus att komma hem till, även om jag nog inte har fattat det riktigt än.


Hahahahahaha.

Alltså jag fattar att jag inte borde tycka att detta är så kul (det kommer antagligen att kosta mig pengar) men jag kan inte låta bli att skratta.

Jag skulle rengöra filtret i "fläkten" ovanför spisen. Det är helt fettigt och sådär äckligt och svårt att göra rent. Vad gör jag då? Jo, jag tänker - äckelpäckel- och slänger in det i diskmaskinen. När jag sedan öppnar diskmaskinen ser jag inget filter!! VAR ÄR DET?
Jo, det har pulveriserats till miljoner små små fettiga äckliga prickar som så fint ligger i diskmaskinens filter! Så nu har jag gjort rent diskmaskinen så den är som ny och filtret slapp jag ju göra rent nu! :)
Hihi...

RSS 2.0