En bra kväll som blev en hemsk natt.

Jag har haft den värsta natten på lääääänge. Eftermiddagen började ju bra med att jag och mitt entourage gick till Smarteyes och hjälpte mig att välja glasögonmodell. Efter det bar det av mot Vinci för lite After Work. Vi hade mycket roligt med lekar (tack soffansblogg.wordpress.com) och skratt. Soffan bad oss btw att para ihop oss i lag om tre, men pga ojämnt antal fick ett lag bara vara två. De två smartaste kan ju para ihop sig då, sa Soffan med glimten i ögat. Det skulle hon aldrig ha sagt för självgoda som vi är, skrek jag och Slemmah i kör att det blir ju vi då! Att vi sen vann hela klabbet tyder ju dock på att vår självgodhet åtminstone är beofgad.. :)
Så fram tills att jag skulle åka hem med bussen var kvällen mycket bra. Innan jag går på bussen ringer jag Sambo som har lovat att hämta mig på busshållplatsen, den lilla gullisen. Då berättar han att Bubblan sitter HÖGT upp i en tall och jamar och kan inte komma ner och att vi måste ställa upp en stege och försöka locka ner henne. Jaha, så då blir jag ju såklart superorolig för henne och vill att bussen bara ska GASA. När bussen har kört i ca 5 minuter kräks killen som sitter framför mig! Jag kan inte ens med ord beskriva min ångest. Jag flyttar ju genast på mig (bussen var ganska tom) men det luktar ju spya i hela bussen. NU, nu kan det inte bli värre iaf tänker jag. Men johodå, det kan det. I Sjömarken blir jag så kissnödig att jag tror att jag ska sprängas! Så i en kvart eller kanske tom tjugo minuter sitter jag i spylukt och har kissångest och är superorolig. Framme vid busshålllplasten springer jag fram till Sambos bil, slänger in väskan, springer till närmsta buske och kissar ca två liter. Vilken befrielse! Väl hemma i friska luften och tömd blåsa så fipplar vi fram massa ficklampor och stegen. Bubblan har dock satt sig tillrätta 10 meter upp i tallen och har nog bestämt sig för att spendera natten där. Antagligen var hon så trött att hon inte orkade försöka mer. Men tänk den ångesten som vällde fram när jag på altanen fick ropa "godnatt Bubblan" och titta på den lilla reflexen i trädet 10 meter upp. Fy fan, tårarna var inte långt borta kan jag lova. Sen sov jag till klockan 04.30, gick upp, tog på mig gummistövlarna och gick och lockade på henne. Nej, hon skulle fortfarande inte ner. Nästa gång jag gick ut var klockan 08.30 och då hade hon tagit sig ner några grenar. HURRA! Upp och klättra på stegen igen, lock och pock... tillslut högg jag tag i henne i nackskinnet. Ingen öm fattning men jag ville ju inte tappa henne. Sen tog jag henne under magen (hennes mage alltså) och vi klättrade sakta neråt. Mina ben skakade så jag knappt kunde gå. Det var ju inte bara det att Bubblan kunde fallit, vi kunde ha ramlat båda två och det var ganska högt!! Bubblan repade sig nog snabbare än jag. Äta, dricka, gå på toa och sen ville hon gå ut igen. Det fick hon inte.
Jag skakar nog fortfarande lite... hua vilken natt!

YES! YES! YES!

YES - TP-turneringen på jobbet igår blev succé. Jag och bästaste Emma hade fixat och donat inför detta.


YES - var hos optikern igår och min syn har blivit bättre! Första gången sedan urminnes tider.

YES - jobbrelaterat men en känsla som bäst beskrivs med YYYYYYEEEEEEESSSSS!

Kolla in på http://slemmah.wordpress.com/ så får ni se bilder från turneringen och på våra fantastiska bakverk! :)

Dagens djur. (känsliga läsare varnas! Starka bilder!)

Idag har jag och Sambo mestadels hållt på att greja med ved och trädgård. Detta har bidragit till en hel del upptäckter av allehanda småkryp. Mer eller mindre obehagliga. Här kommer lite exempel.
Spindlar.
Tusenfoting.
Larver.
Daggmaskar
Skalbagge som tydligen heter Stenbocken - den var helt GIGANTISK!
Och om någon fortfarande vågar läsa så stötte vi också på en del trevliga djur, till exempel.
Bubblan
Man blir trött av att åka till veterinären.
Izor
Citronfjäril
e
Överlag har dagen varit mycket fin, med undantag för de obehagliga djuren! :)

PMS?

I lugn och ro står jag och slår in sambos födelsedagspresenter. Då, helt utan förvarning, går det hål på presentpappret! Jag känner hur ilskan fyller mig och jag väser sammanbitet; Stop fucking with me.... På fullt allvar säger jag detta till presentpappret med färgglada muffins på...
Jag kan inte annat än att hoppas att det är PMS..

Kräksvarning.

Idag har jag boxats så att jag blev spyfärdig. Kändes tungt första låten men sen kom jag igång på riktigt, jävlar vad jag slogs. Som en argt litet bi boxade, sparkade och hoppade jag. När det var en kvart kvar försvann orken...pffffttt.. som en snurken ballong kände jag mig men fortsatte tappert. Då helt plötsligt kände jag att - nu kräks jag. Om jag så bara hoppar lite så kräks jag. Så jag lugnade ner mig, boxades lite försiktigt och andades. Så efter en minut eller två kändes det ok igen så då var jag påét igen. Kräkskänslan kom och gick sedan under de sista 10 minuterna och satt i nästan hela vägen hem.
Det är en tvetydig känsla. Jag avskyr ju att kräkas så det var ju hemskt obehagligt att känna att jag höll på att faktisikt göra det, samtidigt är jag lite stolt för om jag håller på att kräkas måste det ju betyda att jag har tagit ut mig totalt och verkligen satsat 110 %.

Gnäll.

Jag är så jävla trött på kärringgnäll så  jag kan kräkas!

*krääääääääääääks*

GAH!

Sluta gnäll, inse fakta och gör något åt det!

Punkt och slut.


Idag...

...blir jag glad i hjärtat av detta. <3

Rättelse.

Förlåt Gelén... Naturligtvis var söta Gelén en av de sköna bruttor som jag tittade på Disneydags med!

Dock missade hon Madicken! :)

Jag ber om ursäkt och trugar mig djupt!!

Helgen i punktform.

Underbara fredag:
- Dricka vin och tjattra med underbara och fantastiska vänner
- Sjunga sing star
- Gå ut och dansa
- Sova "borta" (hos http://slemmah.wordpress.com/)

Fina lördag:
- Titta på Disneydags med Slemmah och Linda
- Titta på Madicken men ovan nämnda sköna bruttor
- Äta frukost i lugn och ro och planera kommande jobbevent
- Ut på stan i SOLEN och dricka kaffe på en parkbänk
- Hjälpa svärfar att shoppa
- Lunch med svärfar och Sambo - I SOLEN!
- Hjälpa svärfar att shoppa ännu mer
- Hem och plantera blommor åt svärfar - I SOLEN!
- Finbesök av Henke
- Arbeta i trädgården med hjälp från både svärfar och Henke
- Sitta på Sambos fina bänk i solen och prata
- Grilla!
- Äta god mat i gott sällskap
- Fira svärfar på födelsedagen med blomster och paket
- Duscha
- Mysa framför kaminen
- SOVA!
Härliga söndag:
- Ännu mer trädgårdsarbete i solen
- Finbesök igen, denna gång av lillasysteryster <3
- Elda (med barn i stora ugnar)
- Göra klart mitt lilla land
- Fika i SOLEN med underbart sällskap
- Vinka av svärfar och säga TACK!
- Klyva ved
- Tvätta och hänga UT tvätten!
- Söndagsmys framför TV:n med Sambo och en trött Bubblan
Over and out.

Inte längre ensammer.

Nej, nu är Sambo hemma igen och det känns skönt.
I morse när jag kom ner till köket så låg det en present på köksbordet. :)
Sambo hade varit i min favvisaffär och handlat söta saker till mig!
Tack sötis! Du är bäst! <3

Ensammer.

Ja ikväll känner jag mig lite ensammer. Sambo är på tjänsteresa och skulle ha kommit hem för flera timmar sedan men tåget är försenat så här sitter jag i min ensamhet. Eller ja, jag är ju inte helt ensam för Bubblan sover som en liten griskatt i soffan men ikväll var hon inte mycket till sällskap. Det är dock väldigt trevligt att komma hem och känna sig välkommen. För välkommen är jag väl när Bubblan springer över hela gräsmattan när hon hör bilen och stryker runt benen så att jag nästan snubblar över henne? Ja, i alla fall tills jag har låst upp dörren och släppt in henne så att hon kan klösa på sin klöspelare och äta torrisar. Sen är jag inte lika intressant längre :)
Nä, det är väl lika bra att jag går och lägger mig. Här kan jag ju inte sitta och gnälla hela natten.
Godnatt!

Aaaaa-oooooooooh!

Lever fortfarande på konserten från i söndags. Så fort jag tänker på den blir jag glad och pepp! Det behövs just nu då våren låter sig väntas på och jobbet är galet.
http://www.youtube.com/watch?v=ZRLCaIdnQWk
Jag filmade lite från konserten, ska försöka lägga upp klippen här så småningom. För tillfället får ni nöja er med youtube och ett citat från Ola när de framförde den här låten "Yla, min lilla vargstam!" :) Vem kan låta bli att älska honom?

Eufori.

Det är den enda känsla som typ kan beskriva hur jag kände efter The Ark sista "riktiga" konsert i Göteborg igår. Fantastiskt underbart och sorgligt!! The Ark är ett grymt liveband och jag sörjer jag inte kommer att få se dem mer. Fast kanske blir det en gång till i sommar på "Where the action is"..... Ja, jag måste nog faktiskt se dem en sista gång...


Det enda jag tror på är Ola Salo. Ola är min GUD!Veckan som gått.

Ohej och hå vilken vecka det har varit! Fullt ös medvetslös kan man väl beskriva det som och det är sååå skönt att det är helg nu. Igår var jag och sambo hos Sara & Anders och firade småtöserna (som har fyllt 5 år) och spelade spel. Jäklar va roligt det var! Löjliga familjen, Pictionary och Alias. Jag och sambo lyckades t.o.m vinna Pictionary så jag slapp bli arg på honom! Då det också var första gången på ca 6 veckor som jag drack vin så blev det extra fnissigt och kul! :)
Jag har också nu beslutat mig för att sluta med LCHF. Total viktnedgång 2,6 kr på 6 veckor
var för lite för att skulle tycka att det var värt att försaka alla godsaker som var förbjudna.
Dock kommer jag försöka hålla mig till en kost medmindre kolhydrater. Det mest positiva
med LCHF är att mitt sötsug nästintill har försvunnit. Jag ska verkligen försöka att
inte sätta igång det igen - småätande på kvällen är big no no.

Idag startade jag och sambo dagen med att åka och slänga skräp. Jag laddade med följande:
Bubblan myser i sin favvostol.
Tapetserat har vi också gjort i veckan!

RSS 2.0