Observationer.

Igår gjorde jag ett par intressanta observationer.

1) Willy i Let´s dance är fruktansvärt lik Iprenmannen.
2) Jag är lite rädd för Lady Gaga.
Annars är det bra idag. Ska ladda hela helgen för att nästa vecka ska bli en supervecka. Börjar med tvättning och snart bullbak. Har dessutom köpt ett så vackert gammalt hörnskåp idag som passade så fint i vårt lilla kök så nu är jag glad och bullsugen! :)
Jippie kay ey mofos!

Veckan.

Veckan som (snart) har gått har inte varit rolig. JOBBIG - har den varit. Jävla tvättmaskin som har gått sönder, offerter som man ska ta ställning till, jobbigt på jobbet, nej en dålig vecka har det varit. Och om någon blir upprörd över mina lyxproblem så må så vara. Jag vet att folk har det värre men det skiter jag i. Jag har väl också rätt att ha en dålig vecka och gnöla lite?

Idag har lilla Bubblan kastrerats (eller heter det steriliserats när det är en hona?) och tatuerats. Jag fick lämna henne till sjukhuset på morgonen och det skar i mitt hjärta när de bar iväg henne i en liten bur och hon tittade ängsligt på mig med sina stora ögon. Sen oroade jag mig hela dagen, det var en lång dag, och sen fick jag hämta henne efter jobbet. Stränga instruktioner - hon får inte slicka på magen och inte gå ut samt ha tratt på huvudet, I 10 DAGAR!! 10 DAGAR!! Hon kommer att bli helt galen och vild, förstår inte hur det ska gå?
Nu ligger hon och sover på fotpallen. Tratten är på och halsbandet sitter hårt, nu oroar jag mig naturligtvis för att hon ska kvävas istället... Guud, om jag får barn kommer jag att ha ständig magkatarr och dö en för tidig död pga oro. Ska försöka skärpa mig nu och gå och duscha eller nåt annat praktiskt... :)

Saker som jag borde göra men är så tråkiga att jag skjuter upp dem.

- Köpa en ny generatorrem till bilen och montera denna (obs! denna info har jag fått från sambo)
- Köpa parkeringslampa till bilen (samma obs som ovan)
- Smörja upp den avtagbara dragkroken på bilen (again)
- Ringa till djursjukhuset och boka kastrering och chip-märkning av katt
- Reda ut Sambons och min just nu ihoptrasslade ekonomi
- Ta ett beslut gällande badrummet
- Köpa en ny tvättmaskin (obs! ganska akut)
Ja, det finns säkert fler saker men det var de jag kom på just nu.
Har ni antecknat detta nu? Annars ringer jag Intresseklubben....

Att åka buss.

Jag är ett bussbarn. Dvs jag har åkt mycket buss eftersom jag är uppvuxen i ett litet, litet samhälle där det inte finns så mycket att göra. Ville man ha ngn action fick man alltså åka någon annanstans - med buss. Well, nu är jag åter ett bussbarn och det gör mig inget. Jag tycker att det är skönt att åka buss. Man slipper koncentrera sig på att köra bil och man kan sova eller läsa eller sms:a eller prata i telefon - very good! MEN (som Tony säger) vad jag inte gillar är människor. Eller det lät kanske lite hårt, vad jag inte gillar är jobbiga männisor. T.ex vissa av de gymnasieelever som åker med bussen. DOM LÅTER!!! Klockan sju på morgonen så härmar man inte hur en bil låter när man gasar i en kurva - DÅ ÄR MAN TYST! Men, neeeeejdå, inte på min buss inte! GAH! Det finns ju dock en lösning på detta bekymmer - MP3-spelaren!

Mitt enda problem just nu är dock att jag inte hittar laddaren! Nejdå, det är inte alls irriterande.Katten som gillar vatten?

Igår kväll kom inte Bubblan när vi visslade. Det har hänt innan men då har vi gått ut och ropat på henne men detta hjälpte inte heller igår. Vi gick på vår lilla väg och visslade och vid ladugården men ingen Bubbla. Jag började bli orolig men just då kom hon galopperande på den lilla grusvägen med svansen i vädret och glad i hågen.

När vi gick in så såg vi att hon var helt blöt. Hon satt på mattan och tvättade sig och såg ut som en liten rugguggla. Konstigt att man kan hitta något sumpigt vattenhål när det har varit minusgrader hur länge som helst. Men Bubblan lyckades. Hennes vita små tassar var helt bruna och pälsen sträv :)
Ja, idag skulle hon minsann ut igen. In i skogen och klättra i träd - hon är en galen katt!
Nu ska husse och matte ska spika lister, rensa i röran och spika ännu mer lister! Jippie!!

Djeeesis...

Ja, shit pommfritt va tiden bara försvinner!! Förstår inte vad som händer? Helt plötsligt verkar det omöjligt att hinna med ett enda litet sketet blogginlägg och när jag väl skriver ett så är det en lördagkväll klockan nio! Ja, herregud.

Idag har Sambo och jag försökt oss på att spika lister. Om ni har ett val någon gång mellan att göra det själva eller låta någon annan göra det, välj då det senare alternativet. Det är dösvårt! Sågen sågar snett (ja, sågens fel, absolut), golvet är skevt, det passar inte i hörnen... GAH! Efter ett tag gav jag upp och satte mig i soffan och surade och åt choklad istället. Nu har även Sambo gett upp och sitter i soffan och kollar på Top Gear med glatt humör. Det är ju tur att Sambo har bättre tålamod än jag  för annars skulle alla våra (dyra) lister ligga ute i snön och frysa ihjäl nu. :)
Nä, nu ska jag försöka gaska upp mig och poppa lite popcorn och leta på någon bra film som jag och sambo kan titta på och mysa till...
Imån går det säkert bättre med listerna! (säkert, säkert)

RSS 2.0