Återupplivad musik.

Idag när jag var ute och sprang (haha, så fick jag det sagt också) så råkade jag få på en låt av The Darkness. Vet ni? The Darkness är underbara!! I sina pudelfrillor och blanka tights så kan man bara inte inte älska dem! Låten som jag lyssnade på heter Girl with the Hazel eyes och är helt fantastiskt bra. Den är rolig, konstig, härlig och gör mig glad! Lyssna på den om ni har möjlighet och döm den inte förrän den har kommit igång!
Imån får vi nycklarna till huset. Känns helt konstigt, jag är superglad och supernervös, jag har nog fortfarande inte fattat att vi ska flytta till VÅRT EGET HUS! Helt crazy! :)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


Bubblan oroar sig inte så mycket inför flytten, hon tycker mest att det är superkul att hoppa omkring och leka bland alla påsar och kartonger... eller sova, för den delen.


Gosh.

Söndagar är vilodagar. När ska jag förstå det?

Man ska inte städa, putsa fönster, tvätta och packa på söndagar! Men joho, det var jag minsann tvungen att göra...nu är jag helt slut och vill inte jobba imån utan vill ha en ledig dag till så att jag kan sova..

Men jag får väl inte soffläge nu och kika på Filip och Fredrik eller kanske sova till programmet... :=)


Ironiskt?

Ok, nu har det regnat konstant i typ två veckor (känns det som iaf). Men idag, när man är lite bakis, då skiner minsann solen från klarblå himmel och skriker "gå ut, gå ut!". Idag hade jag inte brytt mig om de regnade hinkar med vatten, hönor eller rumpnissar. Bakis-söndagar ska inte vara fyllda med solsken och blå himmel, det ska regna så att man kan sitta inne i soffan under en filt och titta på en film.
Jaja, gårdagen var iaf rolig. Mycket sprit (för mycket för en del), mycket snack, mycket skratt och mycket Sing Star. Jag hade ju sett fram emot att sjunga massor från Take That -skivan tillsammans med http://slemmah.wordpress.com/ som är ägaren till skivan. Dock visade det sig att jag inte kom ihåg så många låtar på skivan så jag vet inte om jag har dåligt  minne eller om låtarna på skivan inte vad några av mina favoriter?
Japp, en bra kväll var det iaf, alltid kul att umgås med gamla vänner, nya vänner och småsystrar med bihang!!

Barn med kundvagnar.

Först vill jag klargöra en sak. Jag gillar barn, de är roliga och ärliga men:

BARN MED KUNDVAGNAR ÄR ETT SATANS PÅFUND!

De är ju helt oberäkneliga. Man går där på ICA Maxi och ska köpa fredagsmys och huxflux kommer en unge och svänger in mitt framför benen på en. Då måste man stanna typ skitfort så att man inte råkar ramla på ungen och mosa den och bli stämd av ungens förälder för typ oaktsamhet i matvarubutik. Dessutom kan man inte skälla på ungen för den vet ju inte bättre och den enda man kan göra är att hysteriskt försöka lokalisera föräldern och blänga så elakt och uppfodrande som man bara kan vilket inte gör att man får ut sin ilska ut kroppen. Så då går man där småkokandes på ICA Maxi och mumlar fula ord så att folk runtomkring undrar om man är riktigt redig.
MEN MEN, det är ju över för den här gången! Nu är siktet inställt på PARTEY!!!!!

Uggs #2

Eftersom vissa landsbyggdsbor inte vet vad Uggs är så presenterar jag motvilligt denna uggly (hehe) bild.



Förbannade jävla regnfanskap!

Okej, 2 saker gör mig arg just idag.

1) HUR JÄVLA MYCKET KAN DET REGNA EGENTLIGEN?

2) På cykelbanan cyklar man, på gångbanan går man - HUR SVÅRT KAN DET VA???

Morr vilken morgon.

Uggs.

Jag vill bara säga en sak: Uggs är ugly!


Regn.

Ok, nu sitter jag här. Bamsegympa avklarad och det är meningen att jag och Sambo ska ut och springa 5 km -i spöregn!! Hur fasen motiverar man sig till det? Det regnar verkligen mycket också, cyklade i typ 5 minuter och det RANN vatten av mig!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Orkar inte, samtidigt som jag vill!

Har dessurom ont i knät också!

BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS


Så de så.

Upprepning.

Tycker att jag inte gör annat än att tjata om hur trött jag är men jag ÄR SÅ TRÖTT! Den här veckan har varit helt galen och jag vill bara gå och lägga mig och sova. Det ska jag dock inte göra. Sambo och jag ska nämligen till Kicki och titta på idol och sova över för imån blir det loppis för hela slanten!

Söndagen ska ägnas åt packning och lite mer packning, vilket kan vara bra för mitt hjärta! :)

Galet!

Det här är helt sjukt! Jag hinner ingenting nu för tiden!

Jag har inte hunnit berätta om min mysiga helg med systrarna, jag har inte hunnit berätta att Bubblan har varit uta och spatserat på fönsterblecket (på 3:e vån), jag har inte hunnit berätta om den roliga glasfiguren på Liseberg som föreställde en penis med en otroligt stor pung, jag har inte hunnit berätta att jag trodde att jag såg en rumpnisse, jag har inte hunnit berätta om min dag idag som har bestått av cykling i spöregn, 5 besök, icke-fungerande datasystem, cykling i spöregn igen, löpträning, styrelsemöte, cykling inte i spöregn och utmattning framför datorn.

Så... några frågor på detta?

Finally fredag.

Äntligen fredag! Så skönt, så skönt! Var sjuk i onsdags... en dag bara, så fjantigt kan man tycka men den huvudvärken jag hade var inte att leka med. Gick upp på morgonen som vanligt, började klä på mig och sätta upp håret men jag gav upp... det gick liksom inte. Så nästan hela dagen hade jag huvudvärk trots starka piller och mycket sömn. Men frampå kvällen släppte det. Det värsta med den dagen var dock att vi inte hade någon TV. Eller alltså själva apparaten hade vi ju men TV-sändningen funkade inte. Tydligen någon kabel som hade gått sönder. Jag älskar TV!! Är helt beroende så ni förstår ju hur jobbigt det var att vara sjuk och dessutom inte ha någon TV!!

Ikväll blir det lite rockandepå Brassan till bandet So what! Har en kollega som spelar i bandet så vi är några från arbetsplatsen som ska dit och leka groupies... eller nåt! :) Blir nog kul iaf!

Imån ska jag till Gbg och träffa både lillasyster och storasyster. Vi ska ha så mysigt och gå på jul på Liseberg! :) Wiiiiee! Sen följer storasyster med tillbaka hem till mig och lillasyster stannar kvar hos sig i Gbg. Så söndagen tillbringas i systerskap det också.

Känns som om det kommer att bli en bra helg det här!


3 saker jag inte tycker om.

- När man går från sin lägenhet på 3:e våning och i källaren kommer på att man har glömt både mobil och dagens fruktranson.

- När man väl hämtat fruktranson + mobil och har tagit sig ut ur källaren, märker att det regnar ute.

- När man kommer på att man har tagit på sig de vita gymnastikskorna som man vet kommer se ut som Pongo när man väl är på jobbet men man orkar inte gå upp och byta skor eftersom man precis har varit uppe och hämtat fruktranson och mobil.

Grr...


45 minuter.

Jag har sprungit i 45 minuter - i ett sträck. 5,8 kilometer. Jag vet att den minuttiden inte är något att skryta med men JAG HAR SPRUNGIT I 45 MINUTER!!!  Hade någon sagt det till mig i augusti i år hade jag bara skrattat personen i ansiktet! "Hahahahahah, skulle en liten tjockis som jag springa 45 minuter i sträck?! Hahahahaha", så hade jag sagt. Typ. Men nu har jag gjort det och jag är så jäkla stolt över mig själv! Visst, i vissa backar skulle eventuellt en mördarsnigel kunnat köra om mig men jag gav inte upp och gick. Och okej det gör lite ont i knäet men vadå? 45 minuter!!

Okej, nu ska jag sluta tjata om mina 45 minuter och duscha, äta och sen nöjt inta TV-soffan (som Bubblan på bilden nedan).




Bilfärd med Bubblan.

Snart bär det av hem till päronen och Bubblan ska med hon också. Ska bli spännande att se hur hon klara en 2 timmar lång bilfärd men hon har ju gjort det innan så jag hoppas att det blir problemfritt! Förra gången bajsade hon iofs i buren vilket inte var någon höjdare alls... höll på att kräkas av lukten... men, som sagt, jag hoppas på problemfritt!

Ikväll ska jag till det stora konserthuset i den lilla byn och lyssna på skönsång. Jag vet inte riktigt vad det blir för slags sång men jag utgår från att det blir bra. På söndag är det ju fars dag och då får vi fira pappsen hela dagen lång! Finfina presenter ska han få minsann!

Jag återkommer med rapport om det uppstår några bajssituationer på vägen hem.

Tantvarning?

Då ska vi se... Jag kommer hem och sätter mig framför tv:n, tycker att det är lite kallt så jag tar på mig koftan, lägger katten i knät och tar fram min stickning... Hm.. hur gammal är jag egentligen? :)

Vilodag.

Ohh, hela dagen har jag sett fram emot att få komma hem, krypa i mina röda mysbyxor och bara göra ingenting. Jag känner mig så himla uppstressad när varje kväll är bokad för träning, ridning, kör, styrelsemöte, gympa eller något annat som jag försöker tröka in i mitt liv. Jag fattar verkligen inte hur man hinner med allt när man har barn. Iofs har man kanske inte lika många fritidsaktiviteter själv då men barnen har kanske det och så ska man försöka uppehålla iaf ett eget intresse...Nä, jag fattar inte. Tycker att jag har fullt upp med mig själv, Sambo och min galna katt.

Apråpå Bubblan så duschar hon numera med oss. När någon av oss duschar sitter hon på andra sidan badkarskanten och tittar på. Jag tror bestämt att hon är en liten snuskhummer! Iofs verkar det allra roligaste vara vattnet som bara försvinner ner i det där hålet -det är så konstigt det där! ;)

Nä, nu ska jag strax äta lax och potatis - Mumma!


Sorry about kvalitén men det är det bästa min mobilkamera kan åstadkomma.

Dagen Måndag.

Zzzzz, snark, vill inte vakna, regn, massa blåst. Tigger skjuts till jobbet. Jobb, jobb, jobb, annans jobb som man måste göra. Kollega ska sluta :( Regn, regn, regn. JOBB. Gå i regnet, gympa (iofs roligt). Sambo hämtade mig (jippie, slipper gå i regn igen). Hem, byta om, springa, regn, kallt, tråk, vilse (!), irra, fram och tillbaka, var är jag?, HEM! Blöt, mat, varm dusch, Tina, 2 ½ men, blogga, sova. Typ så har min måndag sett ut.

Klart? Ok.

Over and out.

RSS 2.0