2011.

Det ska tydligen göras en sammanfattning av 2011 i alla bloggar nu så jag kan väl inte vara sämre jag.
Jag har den senaste tiden varit ganska ledsen, stressad och mått allmänt dåligt, därav de få inläggen. Dock känner jag att det har vänt nu. Jag känner mig mer avslappnad och glad och kan njuta av allt fint runtomkring mig. Detta är ju dock nu, men vad har hänt under resten av året?
Januari - Isolera garage, baka med sötaste S&A, träningsveckomål, Stockholm och We will rock you (!) och sparkåkning (tåls att läsas igen http://himlagrisen.blogg.se/2011/january/att-aka-spark.html)
Februari - LCHF-äventyr, min Kitchen Aid, Pink Lady, kom in i mitt liv, kanin -och marsvinsvakt, besök av storasyster, Rockabillyfest, första macaronsbaket.
Mars - Dåligt bloggande, var är våren?, hejdå LCHF.
April - Hemskaste natten på länge (http://himlagrisen.blogg.se/2011/april/en-bra-kvall-som-blev-en-hemsk-natt.html), trött på gnäll, härligt umgänge med vänner, THE ARK KONSERT!!!
Maj- Fix i trädgården, Våtmarker, "Jag knullade Antikrist", Garagefest, Trädfällning, sluta-rida-beslut, VED!
Juni - Rådjurskrig (http://himlagrisen.blogg.se/2011/june/do-bambi-do.html), björnpromenad, trädgårdslandet, Batman (http://himlagrisen.blogg.se/2011/june/sol-svett-branna-och-batman.html)
Juli - Dumma mig, minisemester, pimp my ride, SEMESTER!
Augusti - Eksjö Stadsfest och hejdå The Ark, Kräftskiva, trädgården, plocka bär och svamp, skördetid!
September - Mer skogspromenader och kantarellplockning, GREKLAND, jobbigt.
Oktober - Träffa underbara vänner, ugglan, mys, bilåkning, oro, RÄFSA LÖV, Cup Cakes-kurs.
November - Jobbigt, oro x 3, uppbrott, insikt, hejdå älskade farmor, sorg, julförberedelse, motstridiga känslor.
December - Begravning, julpyssel, jul.
Sammanfattning: 2011 startade mycket bra, höll det på en stadig nivå fram till augusti/september för att därefter totalt kraschlanda i oktober/november/december. Mitt nyårslöfte från förra året var kort och gott; MÅ BÄTTRE! Kan inte säga att jag gör det nu men jag tänker hålla fast vid det löftet och fortsätta kämpa mot det målet. Jag ska också bli bättre på att blogga!!
Jag tror att 2012 kommer att bli ett riktigt bra år!
GOTT NYTT ÅR ALLA FINA MÄNNISKOR!

Underskattat nöje.

Då var man hemma hos föräldrarna för att fira en grön jul. Idag är jag och världens bästa storasyster hemma och myser. Vi har ätit frukost i lugn och ro, klätt granen och sedan pusslat färdigt ett pussel. Jag måste säga att det är ett underskattat nöje att pussla. Det är avslappnande och hjärnstimulerande utan att vara stressigt. Jag ska banne mig börja pussla mer!

Annars saknar jag julkänslorna men det kan nog bli en bra jul ändå. I vilket fall skönt att vara ledig och mysigt att vara nära mina kära.

God Jul alla fina! <3

Resultat.

Så här blev det:
Och eftersom vi inte har någon julgran:

Inställd söndag.

Ja, idag skulle jag, Sambo och världens sötaste S&A med tillhörande söta föräldrar åka till Liseberg. Förutsättningarna för julkänska har ju varit minst sagt dåliga men igår blev det ju lite kallare och idag är det ett tunt täcke med snö på marken - jihooo! Tyvärr, har stackars lilla S fått feber så resan blir inställd :(
Idag blir det istället att ta hand om detta:
Jippie!!! ;)

Det kom ett brev.

Idag har jag sagt adjö till farmor, för sista gången. Jobbigt är bara förnamnet. Det är så mycket minnen och känslor som väller fram och det går inte att stoppa. Det känns som om jag har gråtit hela dagen. Nu finns hon överallt. Min faster tackade farmor för allt hon gjort för henne, t.ex skrivit långa brev till henne när hon flyttade utomlands. Prästen läste en av de vackraste texter jag vet. En dikt av Pär Lagerkvist "Det kom ett brev" som också har tonsatts av Bo Sundström och Frida Öhrn. Vackert så det gör ont. Hela dagen har varit vacker och fin men också smärtsam. Att säga ett sista hejdå är så definitivt. Aldrig mer ska vi ses liksom.

Men nu ska jag avsluta dagen med denna vackra sång. Lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=fsd9-F9Fppw

RSS 2.0