Skratt.

Skratt är så bra. Man blir glad och bubblig i kroppen. Igår skrattade jag åt en pappa i familjegympagruppen som allvarligt ropade på mig och undrade om de hade ställt plintarna rätt. Vad han ropade? Fröken!!

Sen har jag skrattat åt det här. Flera gånger!

http://www.youtube.com/watch?v=tqphKlMv92A&feature=player_embedded

S O L.

Soeln skiner och det är kallt men underbart.
Vackert väder kräver vacker sång.
Håll tillgodo!
http://www.youtube.com/watch?v=Q4fSwr-JxVA

LYCKLIG!

Ja, jag är så underbart härligt lycklig just nu. Varför? Jag har spelat volleyboll! Låter kanske helt koko men jag är lycklig ända in i själen nu. Hihi.

Efter att jag har haft min barngympagrupp så brukar det komma ett fotbollslag och träna. Idag gjorde det inte det och jag tryckte upp vikväggen. På andra sidan spelar ett gäng medelålders damer volleyboll. Medans väggen sakta åker uppåt står jag och tittar längtansfullt mot dem. När väggen är upp står jag kvar en stund och tittar. Då säger en dam till mig:
- Vill du spela?
- Eh, jo det vore ju kul, säger jag lite tafatt.
- Ja, men ta min plats här, säger hon och lämnar planen.

Det var ju bara att springa och ställa sig på plats och börja spela. Jäklar va kul det var! Fattar inte hur lagsport kan vara så roligt?!! Va fan höll jag på med gymnastik för när jag var liten? ;)
Hurra vilken bra känsla, det var länge sedan jag kände så här och det var PRECIS vad jag behövde!!! :)

Hejdå LCHF?

Morgonens vägning var synnerligen deprimerande. -1,0 hg... hekto alltså inte kilo. De senaste två veckorna har jag motstått frestelser såsom smågodis, chips, bullar, kakor, potatis (ja, potatis), NYBAKAT BRÖD, sylt, O´boy, jordnötssmör och till vilken nytta? - 1 hekto??? Fy fan. Jag kände för att sätta mig ner och gråta när jag såg siffrorna på vågen. Nu känner jag mig oerhört frestad att ta mig an Sambos godispåse och sedan lägga mig under ett täcke och ruttna. Jag har verkligen kämpat mot sockret och det har stundtals varit för jävla jobbigt men jag tycker att jag har skött mig bra och så får jag liksom ingenting för det. Jar grubblat på vad jag har gjort fel men vet banne mig inte vad. Jag åt två morötter i fredags och det var väl inte så bra men det kan väl knappast bara bero på det? Jag kanske har ätit för mycket? Men har svårt att tro det också då jag snarare har känt mig lite hungrig om kvällarna men ändå inte ätit något...
Nä, motivationen är inte på topp nu och jag vet inte hur jag ska fortsätta. Jävla, jävla skit. Idag tänker jag ägna mig åt självömkan och ältande, eventuellt även lite gråt över detta misslyckande. Idag är det helt enkelt jävligt synd om mig. Imorgon är det synd om någon annan.... kanske.

Verboten.

Ja, alltså förbjudet på tyska. Jag tycker inte om ordet förbjudet. Men i tre veckor har jag förbjudit socker i min kost. Inte en enda bulle, kaka, godisbit eller ens frukt har jag ätit.. med undantag för ett par blodgrape och lite mörk choklad.. Jag är så stolt och samtidigt helt förvånad! Fattar inte hur jag har klarat det, men det har jag. Jag har haft god hjälp och stöd av min partner in crime, Sofia soffansblogg.wordpress.com och nästa söndag är det dags att utvärdera och fundera på fortsatt ätande.
Idag har jag och Sambo varit i garaget och grejat. Jag har spacklat (spackel i snedtak kan ge spackel i håret, innanför tröjan och lite överallt) och Sambo har slipat. Jädrar va fint det blir! Trots att det kändes lite motigt att gå ut så var det kul när jag väl var igång (blev du glad nu Sambo?).
Sen fick jag hyfsa till mig lite då planen var bio med familjen D-R. Rango stod på programmet. På väg in till biosalongen klappar jag lite på affischen till Pirates of the Caribbean 4 och ler glatt. Då säger M:
- Du vet han den där spattiga?
- Johnny Depp?, svarar jag.
- Ja, precis. Han ska inte vara med i fyran, fortsätter M.
- VA??!?!!??, säger jag och gråter inombords.
- Nej, de tyckte att han hade gjort sitt tydligen, säger M lugnt.
-!!!!!!!!!???!!!
- Nä, jag skojar bara, säger han sen och flinar.
Säger bara en sak - INTE KUL!! Man skojar inte om såna allvarliga saker. Tur att det var just M (som är världens snällaste) som skojade med mig annars kanske jag hade lappat till någon. ;)
Nu är det städning som gäller! Tjoho!!!

I´m back!

Ja, nu är jag tillbaka. Efter den mest miserabla veckan i mannaminne (ja, för mig alltså). En helg hos päronen och lite massage såhär på måndagen gjorde susen. Nu har jag iaf lite nya krafter för att ta mig igenom veckan.
Ytterligare en positiv grej är att LCHF-dieten verkar fungera. Vägning igår hos svärfar -1.9 kg, vägning här hemma i morse -2,0 kg. Naturligtvis tror jag ju att vår våg stämmer bättre. Alla vet ju att man ska väga sig på samma våg så atte 2,0 kg på två veckor tycker jag känns rätt bra.
Tjing!

Vår?

Enligt vissa så har det tydligen varit väldigt vårigt idag. Dock inte i mitt sinne. Helt opåverkad av solen och smältvattnet har jag suttit i min bubbla och grubblat. På vad? Ingen aning. Jag är inte alls kvittrig och glad, jag är grå och omotiverat ledsen. Mitt jobb påverkar mer än någonsin och det har antagligen sin förklaring i att jag har för mycket att göra. Jag drömmer om kollegor och klienter (de sistnämnda som tur är inte allt för ofta!) varje natt och nu sitter jag här och har hjärtklappning. Jag vet att jag blir sån här av stress. F ö r  m y c k e t  s t r e s s.

Bajs.

RSS 2.0