2012 och 2013.

Jag ska ge ett nyårslöfte i år och jag ska verkligen anstränga mig för att hålla det.

Jag ska bli snällare mot mig själv.

Det är mitt löfte inför 2013. Detta innebär att jag ska försöka tänka på vad som är bäst för mig, göra saker som jag mår bra av, reflektera över varför jag gör saker som jag inte mår bra av, välja bort saker, säga nej, säga ja också för den delen och helt enkelt ta hand om mig.

Jag menar nu inte att jag kommer att skita i alla människor runt omkring mig och bli världens största ego. Men i slutändan så har man ju liksom bara sig själv och då gäller det att ta hand om sig.

Det svåraste kommer helt klart att vara att säga nej och ifrågasätta mitt tv-tittande/soffpotatisleverne. Att säga nej till människor är bland det svåraste jag vet, jag avskyr att göra människor jag tycker om ledsna och besvikna, vilket ofta är en konsekvens av nej-sägandet. Angående mitt soffpotatisleverne så vet jag ju att jag skulle må bättre av att gå en promenad än att kolla på en halvbra tv-serie.

Jag känner mig motiverad till detta nyårslöftet. Det är något som jag gör för MIG och ingen annans skull och jag tror att 2013 kommer att bli ett bra år!


Jag är inte tillräcklig.

Hur jag än försöker stötta, puscha, uppmuntra, trösta, peppa så är det aldrig tillräckligt. Ibland känns det bara som att all den tid, energi, själ och hjärta jag lägger ner inte ens märks. Jag kanske helt enkelt ska skita i allt och bara börja bry mig om mig själv istället? Ut med empati och förståelse, in med egot!

Men världen ska ju ändå gå under imorgon så jag behöver väl inte bry mig mer om detta ändå?


Skrivlust.

Nä, den där riktiga skrivlusten har i te infunnit sig ännu. Men jag är la inte sämre än att jag kan bju på ett par bilder!


Jag lever.

Hej allesammans!

Jo, jag lever men bloggen har varit medvetslös ett tag. För mycket stök i livet som tagit all min energi helt enkelt.

Just nu sitter jag med slinghätta på mig och är skitsnygg. Bästa lillasyrran är här och gör mig och sambon julefina så just nu är livet rätt gött. Senare blir det julgodistillverkning och så lite paketinslagning. Känns som en finfin söndag!


RSS 2.0