Underbar helg + rövhålsmåndag

Ohjaaa, underbar spahelg har det varit. Trots snö och blåst gav vi oss dumdristigt iväg. Det gick dock väldigt bra och helgen avlöpte i renlighetens tecken. Jäklar var jag har badat! Eller vad vi har badat, kanske jag ska säga. Vi har badat i varma bad, kalla bad, stora bad, små bad, salta bad, vi har badat vanlig bastu och ångbastu. Guuud, jag älskar vatten! Det är mitt element... eller vad man nu säger, jag trivs iaf som fisken i vatten... i vatten.. hehe

Well, min måndag har varit såååå jobbig. Orkar inte ens berätta all men det som gjorde mig mest förbannad var att komma till gymnastikhallen där man alltid har sin gympa och det står en lapp på dörren att hallen är avstängd!! Ingen på typ kansliet som tyckte att det kunde vara bra för ledaren att veta innan denne har meckat sig till hallen i all jävla snö?? Det förstörde min eftermiddag. När jag sedan stod och väntade på bussen och började oroa mig för att den inte skulle komma kände jag för att lägga mig ner på marken och skrika och gråta... DÅ kom bussen. Tur för mig. :)
Nu ska jag försöka bli glad och ta det lite lugnt :)

OS-helvete

OS har förstört min söndagkväll.
20.30 - I en annan del av Köping.
21.15 - Damernas detektivbyrå.
MEN vad är det nu kl 21.15 på 1:an, jo OS! Jävla OS-helvete!

Lek med barn är ingen lek.

Puh, har i ca en timme nu lekt med en busig 7-åring och en lite mindre busig 9-åring  (är det rätt mamma JDR?) i snön. Pulsat runt, gjort snöänglar, byggt igloosar och busat. Nu är jag varm, blöt och trött. Det är banne mig ingen lek att leka med barn. :) Dock ett mycket trevlig besök av familjen DR.

Sen har jag fått oväntat besök idag med. Jag satt i soffan och stickade när det ringde på dörren. Med håret på ända, gröna mysbyxor och tassalätter på fötterna gick jag tveksamt och öppnade. Där står Sambos mamma och syster glada och pigga. De skulle överraska mig med ett för tidigt gratulerande på födelsedagen! Mycket trevligt! Tur att vi städade igår bara ;)
Nu är det dusch och mys som gäller resten av dagen.... och ikväll blir det kärleksmiddag! <3

Otur eller är jag en klumpedunsa?

Okej, i förrgår skar jag mig rejält i fingret när jag lagade mat. Igår morse spetsade jag mitt högra pekfinger när jag försökte trycka i en liten nål i en betongvägg och den lilla plastkulan som är på toppen åkte av och mitt finger åkte in i nålen (den trubbiga änden). Samma kväll gick jag in i sänggaveln med utsidan av låret och fick ett finfint blåmärke. Idag sparkade jag lilltån i ett av våra vackra granitblock som ligger på golvet, jag stapplade bort till soffan och låg där och kved och mådde illa där en stund. Trodde allvarligt talat att den skulle vara mosad, vågade inte ta av mig strumpan! Nu när jag duschade så tog varmvattnet slut innan jag hade rakat mina lurviga ben. När jag benämner mina ben som lurviga, ja, då måste de rakas. Så jag sket i att det var kallt som fan och rakade dem ändå - och gissa vad som hände? Det blev blodspillan igen. Lyckades naturligtvis skära mig med hyveln så att blodet rann i en strid ström nedför benet...
Hur ska denna helgen sluta???

Jag döööör... :)

Hahahahahahaha.... Fler människor borde ta såna här initiativ!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6588619.ab

Det var det roligaste jag sett på läääänge... :)


Hästmannen.

Åh, har precis kollat på Hästmannen på TV. Han är helt fantastisk! Jag blir tårögd varje gång jag ser det, även om jag redan sett det. För er som inte vet vad det är så handlar det om en man som bor ensam på sin föräldragård och tar hand om djur och mark likadant som man gjorde för 50 år sedan, dvs inga maskiner, bara hästar. Det är helt fantastiskt iaf, min beskrivning ger inte rättvisa åt denne man.

Idag har jag också en förtjänad huvudvärk. Festen igår var lyckad och efter mycket, mycket skratt och sång så åkte vi (eller jag iaf) glada och nöjda hemåt! :)
Nu ska jag försöka bringa lite ordning i detta hem... vi får se hur det går! :)

Ensam i skogen?

Åååh, vilken underbar, underbar lördag! Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och Bubblan sniffar mig i örat. Ja, hon hjälper till med bloggen idag :)

Jag och Sambo tog sovmorgon och lång slö frukost. Sen tog vi på oss underställ och "fulkläder" och gick ut och meckade med våra bilar. Ja, ni hörde rätt, Himlagrisen har meckat med sin bil! Jag har gjort så avancerade saker som att byta parkeringslampa och kolla så att mitt avtagbara drag faktiskt går att ta av (med lite hjälp dock).
Sen släppte vi ut Bubblan. Hon har ju varit inne i 9 dagar pga kastreringen och tratten så hon blev sååå lycklig när hon fick komma ut och hoppa i snön.
Sen ville jag gå en skogspromenad.... det ville inte sambo. Vi gick 50 meter in i skogen och sen undrade Sambo hur långt vi skulle gå egentligen. Så han gick tillbaks och meckade med sin bil och jag fortsatte en bit in i skogen. Jag kom till en glänta. Solen sken mellan träden och snön glittrade som diamanter i de mjuka drivorna. Himlen var blå och förutom fåglarnas kvittrande så var det helt tyst. Plötsligt bara slänger jag mig ner i en av de mjuka drivorna, den tar emot mig och omfamnar mig. Jag ligger där, helt ensam, i skogen, på rygg och tittar upp i himlen - höjden av lugn! Detta är utan tvivel den bästa stunden den här veckan ända tills....
"Hej!", säger någon. "Öh, hej", säger jag och sätter mig förvirrat och generat upp.
"Öh, skrämde jag dig", frågar jag ännu mer generad.
"Nej, inte mig svarar mannen, men hunden är nog lite rädd för dig", säger han och skrattar lite.
"Ja, det gäller att ta tillvara på såna här vackra dagar", mumlar jag i förtvivlan eftersom jag inte kan komma på ett enda vettigt sätt att förklara varför jag ligger i en snödriva i skogen.
"Jaha, ja detta har vi aldrig stött på tidigare", säger mannen fortfarande leende.
Jag säger inget, vad svarar man på det liksom?
"Nähä, ska vi gå då", säger mannen till sin hund som tittar på mig som om jag vore ett snömonster.
"Hejdå", säger jag och försöker se normal ut.
"Hejdå", säger mannen.
Behöver jag säga att min bästa stund därmed var över?
Trumpet och generat pulsade jag hem, bekände för Sambo vad som hänt, gick in, satte på kaffe och bloggade om det...
Ikväll är det fest och därmed ett gyllene tillfälle att glömma bort ovanstående incident...hrm...

RSS 2.0