Something stupid.

Ja, kanske har jag gjort något jättedumt? Jag har köpt en för liten klänning. Varför? För att den inte fanns i någon större storlek och jag vill ha den. Därför. Jaja, tänker ni nu, hon kan ju kanske gå ner lite i vikt och då kan hon ju ha den. Japp, så har jag också tänkt, bara det att det är den 7:e juli jag ska ha den för då gifter sig världens bästa Soffan och då måste jag vara så snygg som jag bara kan bli! Så nu är det träning och bra kost som gäller för mig. Det har faktiskt börjat ganska bra, idag har jag t.o.m vågat mig på en försiktig joggingrunda.. men men vi får väl se hur det går, det här..

Disträ? Jag?

Skulle precis gå på toa här på jobbet. Samma toa som jag alltid går på. Vad händer? Jo, jag öppnar dörren bredvid toaletten och går in i städskrubben...

Godmorgon!


Knäppa.

Ibland är jag och Sambo så himla olika men ibland så hittar vi även gemensamma fascinationer.

Nyss körde Sambo mig till bussen. När han stannade bilen föll bådas blickar på en lastbil med kran som stod intill vägen. "Oj, nu lastar de visst på stockarna", säger jag då det har legat massa timmer där ett tag. "Ja, eller flisar de?", svarar Sambo. "Ja, oj, det gör de nog! Kolla, han bara trycker in pinnarna i luckan på bilen! OJ!! Det går ju fort också!", säger jag med iver i rösten. "Ja, det är nog en rejäl tugg där i", säger Sambo med samma iver.

Därefter följer tystnad och ett intensivt tittande på detta fantastiska maskineri.

...


Tråkigt.

Ja, just nu är det tråkigt. Jobbet är så rörigt att jag inte ens orkar ta upp det men det tar mycket av min energi och mitt humör. Jag vill inte lägga energi på dåliga saker men just nu är det svårt att inte göra det.

Vädret har ju varit fruktansvärt deprimerande vilket inte hjälper till.

IKEA har tagit bort möberserien Flåren som vi skulle ha i badrummet och det finns inga fina duschset för 160 cc i gammeldags stil (om man inte vill betala typ 8000).

Ja, jag vet att det är i-landsproblem och det finns dom som har det värre men jag vill inte höra talas om det nu. Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg faktiskt. Kanske få ut lite av min frustration eller bara tycka lite synd om mig en stund?


Fem sorters kakor med tant Larsson.

Idag har jag och Emma bakat kakor. Småkakor närmare bestämt. Det gick asbra eftersom vi är ganska grymma. Ett smärre missförstånd med spritsen i samband med strassburgarna men det löste sig fint. Kolla bara! :)


20120409-163929.jpg
Bilder snodda från Emma - slemmah.wordpress.com

RSS 2.0