Kaniner, hästar, garage och pappor.

Igår höll jag i en liten, liten kanin. Han heter Edvin och är min vän JDR`s dotters kanin. Jag insåg när jag höll i honom att jag fortfarande saknar min lilla kaninis. Att hålla en liten kanin är en speciell känsla, den lilla kroppen är så späd men ändå så full av kraft, det lilla hjärtat som pickar så snabbt först men som sedan lugnar ner sig när de upptäcker att det inte är farligt att bli klappad. Det är mysigt och jag saknar det.


Efter kaninhållningen så var det första ridlektionen för terminen. Jag hade helt ofrivilligt blivit lurad in i en H4-grupp vilket betydde att jag antagligen skulle vara sämst i gruppen och var således nervös. Mycket nervös. Men lektionen gick bra. Det kändes ovant och hafsigt men med tanke på uppehållet, nervosieteten och stallets slöaste häst så var jag nöjd. Den nya ridläraren gav mer kritik och beröm på denna lektion än vad förra ridläraren (fru Fürer) gjorde under hela förra terminen.


Idag är det fredag och tack och lov för det. De två senaste dagarna har det varit väldigt mycket, jobbigt och stressigt på jobbet och det ska alltså bli väldigt skönt med lite vila. Eller ja, vi får väl se hur mycket vila det blir för idag kommer garaget och på söndag/måndag kommer papporna hit och hjälper till att bygga det. Tack o lov för att pappor finns alltså! :)



Edvin!

Foto: Matthias Rezac


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vi är lite avundsjuka på att Edvin så snällt stannar hos dig! Utan pappor skulle man inte komma långt:)

2010-08-13 @ 09:22:04
Postat av: Soffan

Pappor är bra att ha minsann ;) åh hoppas du får en avkopplande helg nu sötnos! Kommer förbi jobbet i em så jag hoppas på att få se dig en sväng! Miss youuuu! Puss

2010-08-13 @ 09:34:52
Postat av: Ammi

Oh, vad söt han är! Och väldigt duktig i att hoppa. Det blir nog till att åka på hopptävlingar med kanin istället för häst J. haha. Ja ,du mellan, det är tur att pappor finns och att de gillar att snickra o dyl. /Kram

2010-08-13 @ 12:01:23
Postat av: Sanna

Små kaninisar är söta! :)Hoppas allt går bra med garaget nu! pussokram

2010-08-13 @ 12:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0