Säng - to be or not to be.

Vi har bestämt att vi ska sälja lite möbler som vi inte kommer att vilja ha med oss till vårt hus. Vi tyckte liksom att det kändes onödigt att kånka möbler till huset och sedan kånka ut dom och kånka in nya (mycket kånka kan det bli alltså).

Ja, i alla fall så tänkte vi att det kan ju vara bra att fixa lite med det nu under semestern. Sagt och gjort. När det började åska och vi inte längre kunde rensa bland korten på datorn (thank God för åska) så började vi med att ta bilder på de möbler som kommer att bli ratade. Vi började med ett barbord med tillhörande stolar samt vår sängram. När vi lagt upp fina annonser med bilder på blocket.se, så satte vi igång med rensning av bilderna igen. Det hade slutat åska då - tyvärr. Efter kanske 20 minuter ringer telefonen. Det är en finne som vill köpa vår säng, han vill ha den utan att ens ha sett den IRL och han kommer och hämtar den imorgon. Jaha, så kl. 20.30 fick vi börja montera ner sängramen..

Så nu, efter mycket meckande, dammsugande, dammtorkande (herregud städar jag aldrig under sängen? Om de där städtanterna på TV hade sett det hade de sagt att vi sover i en sanitär olägenhet....eller vad det nu heter?)..var var jag nu? Jo, efter mycket städ och plock så är iaf sängen i delar och står så fint och väntar på sin nya ägare, Finnen.

Och vi, vi ska sova på golvet nu! :)


Kommentarer
Postat av: Anna

hej vännen, vad grymma ni är! Smart att passa på nu när ni har tid, det gäller ju bara att ta en himla bild och sen lägga ut den på blocket. Så enkelt, men ändå så jobbigt! Hoppas ni har en skön ledighet! När kommer ni till Åkarp? kram

2009-07-08 @ 19:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0