Cool... NOT!

Okej, gårdagen var väl den varmaste i mannaminne eller nåt. Fy fasiken vilken hetta! Jag är ju väldigt nöjd när det är 25 grader, då räcker det liksom för mig. Igår var det 31 grader här.... I SKUGGAN!!!
Igår kväll tog lantisarna sig iaf in till stan för att grilla (ja, vi ville göra det ännu lite varmare) med ett par vänner. Maten var mycket god och vi hade riktigt kul. Framåt spöktimman eller så bestämde vi oss ändå för att bege oss ut i skogen igen. Jag hade dragit nitlotten och fick sedan köra hem, i mörkret. Fasen va längesedan jag körde i mörker. Kände mig som en tant när jag snigelkörde hemåt och konstaterade för sambo att "det är så jobbigt att köra i mörker".
Väl hemma (som om något kan inträffa när man kör i snigelfart? Skulle vara om jag skull ha kört på en snigel och fått sladd i slemmet) så var det ju knappast svalt i sovrummet. Upp med fönster och sedan försöka sova. Gick inte så bra. Ännu sämre gick det när vi helt plötsligt hörde två VÄLDIGT arga katter. Jag for upp som en kanonkula, rev ner min morgonrock från fönstret (vi har den där tillfälligt som rullgardin), sprang ner för trapporna och ut genom dörren. Ser en katt springa sin kos och hör en katt (Bubblan) morra under altanen. Där satt hon länge och väl innan hon bestämde sig för att det antagligen var säkert att smyga in de få meterna till dörren och tryggheten. När vi gått och lagt oss igen säger Sambo "Vi skulle egentligen ha låtit henne vara kvar därute. Ja, så att hon vet att vi inte - HJÄLP! Precis nu när jag skrev detta så hör jag hur de ryker ihop igen!! Inte satt jag kvar och fortsatte skriva! Ja, vad Sambo menade var iaf att vi inte ska hjälpa henne jämt för att vi kommer inte alltid kunna försvara henne. Men det finns ju inte en chans i världen att jag bara kan sitta kvar och lyssna medans Bubblan slåss för sitt liv..typ.. Går inte, det är ju helt uteslutet. I morse när jag släppte ut Bubblan så vågade hon knappt gå ut lilla sötnosen. Till slut mer eller mindre kröp hon ut och satte sig under en stol som det hängde en handduk över. Så rädd lilla missan. Nu sitter hon längst in under gästsängen på övervåningen och slickar sina sår. Vi får väl se när hon vågar sig fram, det skär i hjärtat att se min lilla älskling så rädd.
Jag kan verkligen inte vara cool i såna här lägen. Nu kommer jag att oroa ihjäl mig tills hon vågar sig fram igen och verkar "normal". AH!, det är jobbigt att vara orolig!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag skickar ut Matthias för att rädda Pysen när han är i slagsmål. Man kan ju inte bara lämna dem åt sitt öde!!!

2010-07-04 @ 18:01:33
Postat av: Sanna

Hahahaha, jag tror inte riktigt att hon slåss för sitt liv! ;) Hon kommer klara sig alldeles utmärkt ska du se! :)

2010-07-04 @ 18:23:21
Postat av: Ammi

Men hon växer till sig och när hon blir äldre vill hon inte ha Mattes hjälp. Nu är det bra men sen blir det "skämmigt". Jag kör också som en snigel i mörker , haha./kram

2010-07-12 @ 08:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0