Det gick bra.

Jag förstår att ni står och hoppar och stampar av nyfikenhet angående hur min kvällskurs i hoppning gick. Well, den gick bra... till slut.

Vi skulle hämta hästarna i hagen. Visst, inga problem. Jag hämtar Creon som kan vara en aning stirrig vanligtvis men igår var har som en spänd fjäder. Boing! Oh, ett otäckt grässtrå. Boing! Något lät otäckt. Boing! Usch. va den där bron är otäck... Boing, boing, boing!  Till slut hade han lyckats skrämma upp sig själv (och mig också för den delen) så mycket att han stegrade sig och brallade runt som bara den vilket resulterade i att han till slut slet sig. Som tur var så var vi nästan vid stallet och när han kom upp på gårdsplanen så stannade han. Resultatet för mig var dock en ond tå (han lyckades trampa på den), en ond axel (jag släppte inte taget i första taget) samt ont i magen. Nej, det onda i magen förosakade inte han fysiskt men tanken på att jag snart skulle sitta på hästan som både stegrade sig och hoppade omkring som värsta rodeo-hästen gjorde att jag fick ont i magen.

Det hela slutade med att jag fick rida Jonna istället. En snäll, slö ridskolehäst. Då gick det minsann bra. Vi hoppade så fint över hindren, Jonna och jag. Iofs blev det inte alltid i galopp utan lite slö trav men i slutet fick vi upp ångan ordentligt och hoppade de tre hindrena på rad, i galopp, utan några problem.

Så nu tänker jag rida Jonna idag också och jag hoppas att det kommer att gå minst lika bra.

Nervös.

Jag är så dum. Nu när jag känner mig tillräckligt pigg och faktiskt kan vara med på min kvällskurs i hoppning, ja, då är jag så nervös att jag nästan hoppas att jag ska få ett förkylningsåterfall och "slippa". Jag vet inte vad jag är nervös för egentligen, men troligtvis för att vara sämst i gruppen. Jag hatar att jag är sån här, detta händer ofta och jag blir så arg på mig själv för det förstör så mycket. När jag sedan faktiskt är på själva grejen jag har varit nervös för så visar det sig ofta att jag har varit nervös helt i onödan. MEN hur gör man för att inte vara nervös då?

Jaja, nu är det ju bara 9 timmars nervös väntan kvar och några av dessa timmar ska jag fördriva genom att åka till drömhuset och kolla läget. :)

Att skjuta upp saker.

I flera dagar har jag tänkt klippa mina tånaglar. Först ikväll inträffade det.

Varför skjuter jag på såna saker som inte ens är jobbiga?

Det kanske helt enkelt är för tråkigt?

Att kurera sig.

Idag har jag:

- Ätit en näringsrik frukost
- Druckit 2 koppar te
- Använt näsköljaren
- Druckit mer Kan Jang än vad man får
- Ätit en näringsrik middag med fisk
- Vilat mycket
- Tagit en lugn promenad, för att få lite frisk luft
- Ätit choklad (tror absolut att det är bra för att bota förskylningar)
- Ätit ett äpple (ett äpple om dagen håller doktorn borta, ni vet)
- Druckit mycket vatten

Och nu ska jag ta en varm och läkande dusch och sedan vile lite till... :)

Rövhatt.

Nu är jag superförkyld - bajs!

Jag ska faktiskt på kvällskurs i hoppning imån och på fredag.

Morr!

Kakel.

Idag har jag och Sambo varit och tittat på kakel.

Vet ni hur mycket kakel det finns??

Det är inte bara att välja färg. NEJ! Man måste välja storlek, matthet, tumlade/inte tumlade, avlånga, fyrkantiga, mönster/inte mönster. Puh!

Dessutom måste man i ett badrum också ha:

-toalettstol
-handfat
-badrumsskåp
-dusch och duschmunstycke
-blandare

Av varje ovanstående sort finns det kanske 162 st olika modeller att välja på. HUA!

Jag blir matt bara jag tänker på alla beslut som måste tas. Jag gillar inte att ta beslut helt enkelt för att jag ofta inte vet vad jag vill. Tycker om när människor väljer åt mig....

Vi får väl se hur detta ska sluta!

PS. I Love you - sammanfattning.

Åh, så lyckliga....hihi....o sen...snyft, buhuuu.... hjärntumör.... böööööl.... snyft.... oh, brev... buhuuuu.... romantiskt...snyft, snörvel, Irland...buhuuu...snyft.... skor....buhuu....snyft...bröllop, barn...bööööl....Irland.

Jepp.

Pinsamt, Himlagrisen!

Nu har jag och min lillasyster varit på bio - The Proposal. Mycket rolig film. Dock hann vi ju ställa till det för oss innan vi ens hade kommit in i salongen. Min syster köpte biljetter i tisdags. Bra, tänkte jag, bara att hämta ut i biomaten. MEN i torsdags fick lillasyster ett nytt VISA-kort och klipper sönder det gamla, med vilket hon har betalt våra biljetter. När vi drar det nya kortet i biomaten så händer det alltså ingenting. Som tur är så finns det supertrevlig personal som hjälper till. Vi får stå utanför salongen och vänta tills reklamen har börjat, sedan följer en kille med oss in och kollar så att det finns två lediga platser (de vi har bokat) och då får vi gå och sätta oss på dessa platser. Det blev lite svettigt med vi fick ju se filmen!

När vi väl kommit in i salongen blev det ju lite besvärligt. Tränga sig in i mitten när alla har sätt sig till rätta och dessutom hålla stor popcornbunke och läsk i handen, det blir svårt. Så jag försöker liksom fälla ner stolen med rumpan men det ger inget vidare resultat och min syster ser frågande på mig och undrar vad jag gör. Jag svarar då "Jag har ju fullt i händerna så jag tänkte liksom slida ner i stolen". SLIDA! Jag sa slida! Innan jag sa det så tänkte jag säga "slajda" alltså från engelskans "slide" men sen tänkte jag att det kan jag ju inte säga, låter ju dötöntigt. Men gud så jag önskar att det var "slajda" som hade kommit hur min mun istället för slida. 

Ja, systeryster skrattade så att hon höll på att kissa på sig och jag log väl också litegrann. Det är ju tur att man kan underhålla människor omkring sig. :) 

Lika som bär?

Igår var jag och Sambo hos ett par vänner som vi inte sett på läääänge. Vi grillade och åt och hade trevligt.

De hade införskaffat en liten hund som vi inte träffat tidigare. Hunden hette Rasmus. Jag kan inte låta bli att fnissa när jag tänker på det. Rasmus är kanske inte ett så konstigt hundnamn (jag har inte gjort ngn forskning inom det området) men varför jag inte kan låta bli att fnissa är för att jag har en kompis som heter Rasmus. Människan Rasmus är rätt lång, väldigt vältränad och ståtlig. Hunden Rasmus är en liten, ettrig Papillon. Hihi... nu fnissar jag för mig själv igen.

Hunden var dock väldigt rolig (det är iofs människan Rasmus också). Våra vänner bor på landet, precis bredvid en åker och om man slängde Rasmus (hunden alltså) favoritleksak (en and som pep när man klämde på den) ut i åkern, där det växte ca 1 meter hög havre, kastade han sig ut i åkern för att hitta sin and. När jag skriver kastade så menar jag det också, han hoppade ut sådär som jag tidigare bara sett hundar göra när de hoppa i vatten. Ja, mycket rolig hund iaf.

Nu ska jag till lillasysteryster. JIPPIE!! :)



Träningsvärk - check

Japp, träningsvärken finns precis som jag förutspådde. Än är det dock inte så farligt, stretchade faktiskt när vi kom hem och jag tror att det hjälpte.

Sambo har också träningsvärk och dessutom ont i baken. Eftersom jag är utrustad med lite mer eh... dämpningsmassa än vad Sambo är så har jag inga känningar av detta. Skönt att det någon gång är bra att  ha en stadig rumpa.

Islandshästar.

Vilken underbar dag jag har haft! Allt var precis så idylliskt som jag beskrev i tidigare inlägg. Solen sken, himlen var blå, Geysirs små hovar dundrade mot marken när vi flög fram i galopp. Det var som i en film. Efter 1 ½ timme stannade vi vid en sjö och fikade, där fick även hästarna en paus och de betade lugnt medans vi åt supergoda mackor och choklad.

En underbar, underbar dag! Tack snälla söta Sambo som faktiskt helt frivilligt föreslog att vi skulle göra detta. Han var förresten jätteduktig och både töltade och galopperade på sin lilla Hagge.

Om jag någonsin ska skaffa en häst så är det mycket möjligt att det blir en islandshäst. De är trevliga, de är lagom stora (vilket innebär att man kan sadla utan att mer eller mindre behöva kasta upp sadeln på ryggen samt att man kan sitta upp utan att behöva en pall och att det inte är så långt till marken om man skulle ramla av, slut på lång parentes), de är söta och kan tölta. När man töltar bra så är det typ jättebekvämt, man kan bara sitta där och njuta, om ens häst däremot gärna vill springa ifatt de andra men inte riktigt klarar det i tölten och därför vill trava istället och det blir tölt-trav så är det inte lika bekvämt dock.

Jag har också galopperat idag. På riktigt alltså! Galopperat på små grusvägar i full karriär. Jag har kunnat njuta av det, inte varit spänd och nervös utan bara njutit, manat på och skrikit yihaa som en cowboy (girl?).

Ja, min dag har varit underbar. Imorgon kommer jag att ha träningsvärken allan men vad gör väl det? Nu ska jag snart gå och sova och drömma om att jag och min egen Geysir galopperar över vidsträckta fält en ljummen sommarkväll. 

Godnatt! 

Hästapållar.

Oh, jag är så förväntansfull inför den här dagen. Det ska bli så roligt.

Jag ser oss sitta där i det gröna gräset, äta bullar och hästarna går precis bredvid och betar. På hästryggen flyger vi fram över stock och sten i en hejdundrande fart.

Eh.... eller nåt sånt iaf. :)

Jag återkommer om ovanstående överensstämmer med hur verkligheten blev.

Regn.

Idag har det regnat hela dagen - HELA dagen. Jag fattar inte hur det kan regna så mycket.

Iofs så gör det inget för dagen har gått i renhetens tecken. Dammsugit, svabbat, dammtorkat, torkat alla kökluckor samt tvättat och storhandlat.

Och nu när jag faktiskt har lärt mig mobilblogga så ser ju bilderna helt nannis ut. Varför?

Imorgon kommer dock att bli en spännande dag. Jag, Sambo samt vännerna J & M ska nämligen rida islandshäst! :) Vi har bokat in en ridtur på 3 timmar inklusive fika. Ska bli supermysigt och det måste bara bli bra väder!

Ladies and gents.. Welcome to Heav

0-5e0e2f1a39d3a97fefa73b8414d91310.png

Ladies and gents.. Welcome to Heaven on earth - Cloettas fabriksförsäljning!! Nu har vi handlat choklad för 175 kr. Har ni vägarna förbi Linköping så ta en tur till Cloetta! :)


Slussar är häftiga! :) ja, nu är v

0-56bd46f1a7b2ef46b92a7a8f9fe550cb.png

Slussar är häftiga! :) ja, nu är vi alltså och kolla på slussar. Jag har också fått bekräftat att jag nu kan mobilblogga- jag är alltså inte helt tekniskt handikappad! Jippie! :)


Ja, här ska vi bo 2 nätter framöve

38693b2ccc98e490a8e24d6bb4ad5b9a.png

Ja, här ska vi bo 2 nätter framöver. Är i linköping och träffat min söta vän E, hennes sambo M och deras söta lilla bäse I. Imån ska vi kolla slussar! :)


90-årskalas.

Idag fyller min lilla farmor 90 år! Grattis farmor!

Det var stort kalas med hela släkten och annat löst folk.

Det var mat och sedan paketöppning. Vi systrar hade köpt en cd-spelare till farmor för att hon tycker om att sjunga. När farmor öppnade paketen (med mycket hjälp av mig) tittade hon på den och sa "Är den från Tyskland?". Jaja, jag tror iaf att farmor kommer att ha glädje av den på sitt lilla rum på ålderdomshemmet. När hon öppnade sitt andra paket (som innehöll två cd-skivor men psalmer) lutar hon sig konspiratoriskt mot mig och frågar "Blir det kaffe sen?". Och jodå, kaffe skulle det bli men först tyckte min faster att vi skulle lyssna på en sång från skivorna som farmor tyckte om och sjunga med. Hmm, jag undrar vad min kusins nya pojkvän tyckte om oss knäppisar som satt och sjöng pärleporten med mer eller mindre korrekt text?

Kalaset avlöpte väl iaf och farmor verkade glad och nöjd, vilket är det viktigaste.

Imån bär det av mot Linköping och nya spännande äventyr... eller inte äventyr kanske men lite spännande saker... eller så...

Semester igen.

Nu ska vi åka på semester igen. Idag åker vi hem till mina päron, imån ska det nämligen bli 90-årskalas för lilla farmor och hela tjocka släkten kommer och firar.

På måndag drar vi vidare till Linköping där vi ska träffa en kompis till mig och hennes sambo. Vi ska också träffa deras lilla bäbis som jag aldrig träffat innan! Har köpt supersöta små kläder till lilla bäsen :)

Jag ska göra ännu ett försök att mobilblogga. Får väl se om det går bättre ifrån Linköping ...?

Nässköljare.

Sambo är sjuk.

Nyser och snorar och snyter sig mest hela tiden.

Jag har vid flera tillfällen försökt få honom att prova min nässköljare.

Min nässköljare är super bra. Alla som inte har en borde skaffa en. Jag vet inte hur många förkylningar jag har stoppat med den. Den är hur bra som helst!

Men - de flesta bara skrattar åt den och fnyser att det där kan väl inte hjälpa! Så även Sambo, tills igår...

Igår provade Sambo nässköljaren.

Det lät som om någon försökte dränka en flodhäst inne i badrummet (kan va lite trixigt att få vattnet att rena genom näsan och  inte ner i munnen) men efter en stunds frustande och fräsande så kom Sambo stolt ut från badrummet och deklarerade:

"Jag gjorde det!"

Och idag gjorde han det igen och igen och igen.... OCH han har t.o.m erkänt att den är bra!

VICTORY!! (som någon smart person uttryckte det)



Så här der den skräckinjagande nässköljaren ut.

OMG - Hur kunde jag!?

Jag glömde ju att berätta!

Jag såg TVÅ kändisar på Kiviks Marknad!

Japp, och riktiga kändisar också, inte typ Robinson-Ola från 2005. Nej!

Jag såg:

1) Lena Endre och hennes man

2) Gudrun Schyman (vid ett FIS-stånd)

Japp, slå det om ni kan!

Semester i Skånelandet, del 2.

Måndag

Eftersom A och M inte har semester nu så fick Sambo och jag masa oss upp runt 06 på måndagsmorgonen. Idag skulle vi verkligen turista. Glad i hågen går jag uppför trappan (vi bodde i källaren, usch va hemskt det lät, men det var det inte, det var superbra) och tittar ut. SPÖREGN!

Suck, vad gör man i Malmö kl 06.30 när det spöregnar? Jo, man åker till utkiksplatsen för Öresundsbron och äter medhavd frukost. Efter detta åkte vi vidare till Skanör och Falsterbo där vi promenerade omkring lite. Vädret var nu bättre men det blåste som attan. Färden fortsatte sedan till Smygehuk som var vackert och här sken solen från blå himmel! Efter det åkte vi till campingen där vi hade bokat en liten stuga. Campingen låg jättevackert precis vid havet men tyvärr var standarden på toaletter och sånt inte precis vad man hade önskat (blääääää!). Jaja, vi skulle ju inte vara där så länge så vi åkte till Ales stenar och kollade läget sedan åkte vi till stugan och grillade korv.

Medans vi satt på vår lilla veranda och kollade på folket på campingen så insåg jag att camping är lite 80-tal. Det är mycket matchande tröjor, mycket vräkiga husvagnar (men ändå känns det ju lite fattigt att dela toa med typ 500 pers), mycket grillande och jag såg t.o.m en midjeväska och hör och häpna - ett äkta sol-nässkydd a la Sällskapsresan! Trodde inte mina ögon, har nog aldrig sett ett sådant IRL förrän nu.

Vi satt på vår veranda och hade det allmänt skönt och drack cider då en fullastad gammal kombi skumpar in på gräsplätten framför "vår" stuga. Det var en polsk familj som skulle sätta upp sitt tält där - för första gången. Ett tips till alla tältare, sätt upp tältet på prov hemma först. De stackarna höll säkert på i en halvtimma innan jag fick nog och övertalade Sambo att vi skulle gå och hjälpa dem. Så det gjorde vi. Eftersom bara ett av barnen, sonen på ca 13 år, kunde engelska så var det lite besvärligt men efter lite svett och bök så fick vi upp tältet och de kunde gå och lägga sig.


Tisdag

Tisdagen började med lätt (oerhört lätt) städning av lilla stugan och sedan packning av bil. Vi vinkade av polska familjen och åkte sedan mot Glimming hus. Vi var för snåla för att gå in där, så det blev bara en sväng utanför och kafferast. När kaffet var uppdrucket styrde vi kosan mot Kivik och marknaden. OMG, säger jag bara. ENORM MARKNAD! Vi bara gick och gick och gick, den tog aldrig slut! När vi var tillräckligt trötta i fötterna åkte vi till Stens huvud (vi missade bara avtagsvägen dit 2 gånger). För er som inte har turistat i Skåne så är det alltså inte ett riktigt huvud utan typ ett berg och en nationalpark. Vi knallade upp på berget (jobbigt!) och fick som belöning en underbar utsikt!

Men nu kände vi att vi hade turistat klart och styrde kosan hemåt. 22.30 var vi hemma - puh. En händelserik och skön Skånesemester var nu slut!



Ales Stenar


Vallmo vid en åker med vete (?)

2 år.

Idag har jag och Sambo varit förlovade i 2 år. Eftersom vi både var lite förvirrade när vi kom hem igår kväll kl. 22.30 så blev det inget stort firande idag. Jag hade planerat för en pick-nick men när vädret inte var med oss så hade vi pick-nick i vardagsrummet. Jag tog våra sängtäcken och bredde ut nedanför soffan och sen dukades gottigheterna fram och slukades glatt av oss båda. Till detta serverades kylskåpskall Pepsi Max och Fanta. Ett bra firande ändå tycker jag. Sen fick jag en jättefin rosa bukett av Sambo också. Iofs så påpekade jag igår att jag ville ha blommor och idag när Sambo skulle "åka och tanka bilen", så frågade han om jag hade några önskemål. Först fattade jag ingenting men när han frenetiskt blinkade med båda ögonen så klämde jag ut mig att jag önskade "rosa bensin, tack". Fruktansvärt romantiskt faktiskt... Buketten var iaf jättefin och han säger att han har "gjort den själv", alltså han har valt blommorna. Han är duktig på det där med blommor, Sambo :)


Köpenhamns Zoo.

Köpenhamns Zoo var verkligen toppen. Det fanns massa häftiga djur som jag inte hade sett och många djur såg man på nära håll. För att försöka göra det rättvisa kommer här några bilder, håll till godo!




Ser ni? Han håller fast hela sig i svansen!?

Jag gillar uttrar!

Ooops, han försökte hoppa på mamsen och se hur det gick!


Ja, flodsvin hette det på danska... Vad det är? Jag vet inte... Ett muterat marsvin?


Två små kängurur, vad de gör kan jag inte svara på?!


Ja, här har ni ett litet smakprov på vad de har att bjuda på i Köpenhamn Zoo!!

Semester i Skånelandet.

Jepp, jag har varit på semester i Skåne. Har försökt att mobilblogga men tydligen är jag tekniskt handikappad för det fungerade inte. Jag tänkte göra ett mastodontinlägg nu och dag för dag redogöra alla roliga saker vi har gjort!

Fredag

Jag och Sambo börjar färden kl 10.00. Vi ska till min bästa vän och hennes trevliga sambo i Malmö. Eftersom de inte har semester nu fick vi inte vara där förrän kl 18, då de kommer hem från jobbet. Åtta timmar kanske låter lite lång tid för att ta sig från Borås till Malmö men med lite stopp på vägen så ordnade det sig finfint. Kan absolut rekommendera att åka till Höganäs outlet om ni är i krokarna! Billigt och fint!

Lördag

Vädret är inte så lovande men vi är modiga och bestämmer att vi ska åka till Köpenhamns Zoo. Det tar 30 minuter att åka dit. 30 min!! Att åka från Malmö till Köpenhamn, jag har nog inte fattat att det faktiskt är så nära. Jag skrev ett blogginlägg om detta som jag fixa till via mobilen men det funkade ju som sagt inte. Men jag skriver det nu istället.

"Har jag nämnt att jag gillar djurparker? Idag har jag och vänner varit på Köpenhamn Zoo. Jättefint! Kan verkligen rekommendera det. Dessutom har jag sett en isbjörn  som var jätteotäck men som jag tittade på ändå. Jag tycker att björnar är superotäcka så därför tycker jag att det var modigt gjort av mig! Nu ska vi hem och äta tacos!"


Den otäcka isbjörnen...Grr..

Ja, så det var den dagen, vi kom hem och åt tacos, sedan spelade vi TV-spel (Mario Kart, som inte var så roligt och sedan Buzz som var superroligt!

Söndag

Vi sov typ halva dagen, vilket var skönt men mycket tid försvinner ju. Sedan åkte vi till Biltema och skulle handla billampor. Eftersom min söta vän och hennes sambo inte är särskilt biltekniska så passade de på att snällt fråga Sambo om han kunde hjälpa. Eftersom Sambo är en duktig bilmekare så kunde han naturligtvis det men lampor var tvugna att inhandlas, så det gjorde vi. Sedan åkte vi inte til Malmö stad och gick på bio - Brüno. Helt sjuk film men rätt så underhållande ändå. Sedan åkte vi ner till någon strand... hm... kommer inte ihåg vad det hette. Det var iaf väldans fin och solen sken så snällt på oss. Efter det blev det mat på Möllan - mycket nice.

När vi kom hem skulle vi (Sambo) montera de små billamporna som inhandlats. Jag och A bestämde att vi kunde fixa skyltbelysningen bak. Inga problem, två skruvar och fem minuter senare var den bytt. We rock!

Men för Sambo och M, där fram på bilen, gick det lite sämre. Stora händer - små utrymmen - ingen bra kombo. Efter mycket knep och knåp fick vi/de ut lamporna, de byttes och sedan stoppades de med stor möda tillbaks på sina platser. Bra, då var det klart, tänker ni kanske... Nonono.. Eftersom det var mycket trixande med att få tillbaks lamporna tänkte Sambo att  man kanske kan skruva loss en grej för att göra det enklare. Jaha, så skruven skruvades ur och vi upptäckte alla att - nej - saken kunde inte tas bort. Oki, då skruvar vi tillbaks skruven. *Plupp* Där tappade Sambo skruven ner i motorrummet.... Jippie! Hur får man fram en liten, liten skruv som ligger längst ner i motorrummet? Jo, M backar bilen en liten bit och tvärnitar, kör fram bilen en liten bit och tvärnitar. Upprepa detta några gånger och skruven pluppar ut. *Lycka!*

Bara att skruva dit och gå in och tvätta händerna. :)

Nä, nu måste jag ta en paus. Skriver mer om måndagens och tisdagens äventyr senare... Nu måste vi åka och handla mat!


Djurparken.

Nu ska vi gå till Djurparken.

Jag älskar att gå dit.

En gång råkade jag nämna det på jobbet. Då frågade min chef mig hur många barn jag hade.

Inga, svarade jag förnärmat.

Får man inte gå till djurparken för att man råkar tycka att det är roligt trots att man är 26 år? VA?

Jag går dit så ofta jag kan, ibland bara på pin kiv... :)


Här får ni också ta del av en bild på Kotten, min systers, eller kanske snarare hela familjen B´s lurvkanin.



Säng - to be or not to be.

Vi har bestämt att vi ska sälja lite möbler som vi inte kommer att vilja ha med oss till vårt hus. Vi tyckte liksom att det kändes onödigt att kånka möbler till huset och sedan kånka ut dom och kånka in nya (mycket kånka kan det bli alltså).

Ja, i alla fall så tänkte vi att det kan ju vara bra att fixa lite med det nu under semestern. Sagt och gjort. När det började åska och vi inte längre kunde rensa bland korten på datorn (thank God för åska) så började vi med att ta bilder på de möbler som kommer att bli ratade. Vi började med ett barbord med tillhörande stolar samt vår sängram. När vi lagt upp fina annonser med bilder på blocket.se, så satte vi igång med rensning av bilderna igen. Det hade slutat åska då - tyvärr. Efter kanske 20 minuter ringer telefonen. Det är en finne som vill köpa vår säng, han vill ha den utan att ens ha sett den IRL och han kommer och hämtar den imorgon. Jaha, så kl. 20.30 fick vi börja montera ner sängramen..

Så nu, efter mycket meckande, dammsugande, dammtorkande (herregud städar jag aldrig under sängen? Om de där städtanterna på TV hade sett det hade de sagt att vi sover i en sanitär olägenhet....eller vad det nu heter?)..var var jag nu? Jo, efter mycket städ och plock så är iaf sängen i delar och står så fint och väntar på sin nya ägare, Finnen.

Och vi, vi ska sova på golvet nu! :)


En sån där sak...

... som aldrig blir gjord ska vi göra idag.

Gå igenom kort. Från typ 2006....eller så... kommer ta resten av veckan..puh.

I´m alive.

Jäss, I am. Jag har bara varit ute i en stuga i skogen utan kontakt med verkligenheten (eller kanske faktiskt haft kontakt med verkligheten?).

Nu är vi tillbaka i civilisationen iaf.

Idag ska vi tvätta - jippiejej...eller nåt!?

Cabriolet.

Idag har jag och sambo susat runt i pappas fina cab. Jag kan varmt rekommendera att åka cab när det är stekande sol! Man blir solbränd men inte svettig (iaf inte så länge man åker i bilen, om man stannar finns dock risk för svettningar pga att AC inte fungerar så bra i en öppen bil).

Jaja, vi var hos lilla farmor på hemmet först. Idag hade hon ont i höften och ville lägga sig ner på sängen, vilken hon naturligtvis fick. Hon sa tack och sen somnade hon och snarkade nöjt. Vi var kvar en stund och pysslade i hennes rum sen sa vi hejdå till snarkande farmoren och åkte vidare till min moster M.

Moster M bor i ett förtjusande litet torp så långt ut på landet du kan komma. Humlor och bin, katter och höns, fiskar i dammen och kossor i hagen, allt finns hos moster M. Där spenderade vi en stund under trädet i skuggan. Landet är underbart!

Sedan fortsatte vi vår färd i cab:en och åkte på slingriga småvägar, större landsvägar och små grusvägar och bara hade det gott och njöt!

NU har jag semester!!

Workoholic?

Jag har under de senaste två månaderna klagat lite (underdrift!) på mitt jobb.

Idag är min första semesterdag och vad händer? Jag är helt stirrig och kan absolut inte koppla av. Jag bara går runt och runt i föräldrarnas hus och ser om det finns något att göra. Än så länge har jag:

- tagit in posten
- vattnat mammas land
- diskat
- matat och klappat familjens kanin Kotten

Med andra ord, det finns inte så värst mycket att göra. Skönt? Ja, rent logiskt skulle det kanske vara det men jag kan inte slappna av!!! Vad är det för fel på mig?

Ja, jag tänker iaf skylla på att gatans argaste tant ringde och väckte mig kl 08.25 (på min första semesterdag blir jag väckt av en tant kl 08.25 - livet är orättvist). Hon ville bara lämna päronens post som hon hade tagit in när vi inte var här.

08.25!
 
Kunde hon inte ha väntat en timme till iaf? Man ringer inte till folk man egentligen inte känner kl 08.25!

GAH!

Nu ska jag nog gå och vattna landet igen.

RSS 2.0