Hotellutvärdering.

Ja, efter snart ett dygn på hotellet är det dags för utvärdering.

Rummet är litet men mycket charmigt. I taket hänger en kristallkrona och i fönstren hänger tunga sammetsgardiner, på väggarna hänger tavlor med gamla kungar som tittar på oss och en stor spegel med guldram har vi att spegla oss i. Sängen är skön med många, stora och mjuka kuddar. Badrummet är också litet med funktionellt och fräscht. Det finns egentligen bara två saker att anmärka på. Det första är vattentrycker i duschen. Alla ni med hyfsat tjockt hår vet hur jobbigt det är att skölja ur håret med en dusch med dåligt tryck! Nummer två är att vi har ett stort gemensamt täcke. På ett sätt mysigt men nej - jag vill ha ett eget täcke.
Sitter förresten här proppmätt efter frukosten som också var toppen. Blev så besviken först då jag trodde att de inte hade några ägg men då hittade jag ytterligare ett litet bord med ägg, bacon, köttbullar, pannkakor, prinskorvar m.m så det var verkligen till belåtenhet.
Har än så länge sett två kändisar också.
1) Katarina Ewerlöf
2) Peter Haber
Bilder hittade på Google.
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Ammi

verkar som ett underbart hotell o frukosten ,mmmmm.

ja , vi har ju haft det underbart också med lilla Bubblan , hon har skött sig och varit duktig. skönt att ni hade det bra/kram

2010-09-26 @ 21:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0